تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/06 - 17:39
کد خبر: 492000

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل در ژنو به ترور شهید سیدرضی موسوی

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل در ژنو به ترور شهید سیدرضی موسوی

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در ژنو ترور هدفمند سردار شهید سیدرضی موسوی توسط صهیونیست‌ها را نه تنها نقض فاحش حقوق بشردوستانه بین‌المللی و منشور ملل بلکه باعث نقض حقوق بشر جهانی خواند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مسؤول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه سردار شهید سید رضی موسوی، با واکنش دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در ژنو روبرو شد. این نمایندگی این اقدام تروریستی را نقض فاحش حقوق بشردوستانه بین‌المللی و منشور سازمان ملل و نقض حقوق بشر جهانی خواند.

روابط‌ عمومی کل سپاه عصر روز دوشنبه چهارم دی ماه از شهادت سید رضی موسوی از مستشاران نظامی قدیمی سپاه و از همرزمان سپهبد شهید سلیمانی در سوریه در منطقه مسکونی زینبیه دمشق خبر داد. اقدامی که از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ناصر کنعانی نیز قویا محکوم و اعلام شد که ایران به این اقدام تروریستی در زمان و مکان مناسب پاسخ مقتضی خواهد داد. 

از سوی دیگر سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک امیرسعید ایروانی سه‌شنبه شب پنجم دی ماه در نامه به رئیس شورای امنیت در واکنش به شهادت سردار موسوی اعلام کرد: ایران حق مشروع و ذاتی خود را بر اساس حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای پاسخ قاطع در زمان مناسبی که لازم بداند، محفوظ می‌دارد.

در همین خصوص دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در ژنو در شبکه ایکس ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید رضی موسوی یار و همرزم دیرین سردار سلیمانی اعلام کرد: ترور‌ اخیر و قتل هدفمند سردار سید رضی موسوی از طریق حمله هوایی رژیم صهیونیستی در دمشق و خارج از منطقه عملیات نظامی نه تنها نقض فاحش حقوق بشردوستانه بین‌المللی و منشور ملل متحد، بلکه موجب نقض حقوق بشر جهانی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
گزارش‌هایی درباره توقف عراقچی در دوحه
رشیدیان: رایزنی‌ها برای سفرهای عمره از نیمه مهر آغاز می‌شود
عراقچی به نیویورک رفت
الزیدی: عراق با چالش‌های اقتصادی مواجه است
کاظمی: مدارس غیردولتی را حذف می‌کنیم
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top