تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/13 - 19:46
کد خبر: 492255

ذوالنوری: جنایت تروریستی کرمان یقینا بی‌جواب نخواهد ماند

ذوالنوری: جنایت تروریستی کرمان یقینا بی‌جواب نخواهد ماند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی : با توجه به جنس کار که اقدام تروریستی غیرانتحاری بوده است، به نظر می‌آید جنس کار، اسرائیلی و از اقدامات رژیم صهیونیستی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت شهادت مردم کرمان در مراسم سیدالشهدای مدافع حرم شهید قاسم سلیمانی، اظهار کرد: با توجه به جنس کار که اقدام تروریستی غیرانتحاری بوده است، به نظر می‌آید جنس کار، اسرائیلی و از اقدامات رژیم صهیونیستی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی شدیدا از شهید سلیمانی آسیب‌دیده و مقاومت مردم غزه و بیداری اسلامی را نتیجه اقدامات حاج قاسم سلیمانی می‌داند. این رژیم یکپارچگی ملت‌های مسلمان و حتی هم‌سویی ملت‌های غیرمسلمان در محکوم کردن این رژیم و همدردی با مردم فلسطین را نتیجه نقش شهید سلیمانی می‌داند.

وی ادامه داد: دلیل اول برای خلق چنین حادثه شیطانی این است که رژیم صهیونیستی شهید قاسم سلیمانی را برای خودش خطرناک‌تر از سردار سلیمانی زنده می‌داند و به‌طور قطع کسانی که در مراسم شهید سلیمانی شرکت می‌کنند، کف اعتقادشان نفرت و انزجار از رژیم صهیونیستی است، لذا همه این افراد دشمن رژیم صهیونیستی بودند و اسرائیل خود را مجاز به کشتار این افراد می‌داند.

حجت‌الاسلام ذوالنوری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز در یک تنگنا گیر کرده است، تصریح کرد: انزجار ملت‌های دنیا به حدی است که به سران اروپایی اجازه حمایت علنی از کشتار غزه را نمی‌دهد، لذا رژیم صهیونیستی به دنبال این است که میدان درگیری را از درگیری اسرائیل-غزه به درگیری اسرائیل -جمهوری اسلامی تبدیل کنند، بلکه بتوانند توجه برخی قدرت‌های بزرگ را برای پشتیبانی خودشان جلب کنند و علی‌رغم این انزجار و تنفری که علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شده است، بتوانند با تغییر میدان، بهانه‌ای برای حمایت و همراهی قدرت‌های بزرگ فراهم کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تأکید کرد: این جنایت یقینا بی‌جواب نخواهد ماند، اما جمهوری اسلامی حق خود را محفوظ می‌داند زمان، مکان، نوع و شیوه انتقام را خودش تعیین می‌کند.

حجت‌الاسلام ذوالنوری با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی هیچ محدودیتی برای خودش در کشتار مردم بی‌گناه و زنان و کودکان قائل نیست و این رژیم یک خطر برای همه بشریت است، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با این اقدامات به طور طبیعی باید بداند که روزگار سختی را در پیش خواهد داشت، ملت ایران بیدارتر و هوشیارتر شدند و انزجار آن‌ها از رژیم صهیونیستی بیشتر شده است.

نائب رئیس مجلس با بیان اینکه اطلاعات و اخباری ندارم که این عملیات کار رژیم صهیونیستی باشد، اما از جنس عملیات مشخص است که کار این رژیم است، گفت: این نوع عملیات‌ها از سرِ عجز و ضعف است، آن‌ها نتوانستند در میدان به پیروزی دست یابند، اما  با انتقامی که ارزش عملیاتی جهانی خواهد داشت، رژیم صهیونیستی را تنبیه و مجازات پشیمان‌کننده خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top