تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/10/18 - 21:29
کد خبر: 492654

ایران ترور یکی از فرماندهان جهادی حزب‌الله را شدیدا محکوم کرد

ایران ترور یکی از فرماندهان جهادی حزب‌الله را شدیدا محکوم کرد

حزب‌الله لبنان بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد «وسام حسن طویل» (حاج جواد) یکی از فرماندهان این جنبش در منطقه خربه سلم در راه قدس به شهادت رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، اقدام ماجراجویانه رژیم صهیونیستی در ترور شهید «وسام حسن طویل» یکی از فرماندهان جهادی حزب الله لبنان با واکنش ایران روبرو شد و ناصر کنعانی امشب (دوشنبه) ۱۸ دی ماه این اقدام تروریستی را شدیدا محکوم کرد.

حزب‌الله لبنان بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد «وسام حسن طویل» (حاج جواد) یکی از فرماندهان این جنبش در منطقه خربه سلم در راه قدس به شهادت رسیده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روی آوردن رژیم صهیونیستی به عملیات‌های زبونانه تروریستی را دلیل ضعف و درماندگی آشکار این رژیم در بعد نظامی و ضربات دردناک وارده بر هیمنه پوشالی آن در معرکه‌های میدانی از جمله در نوار غزه خواند.

کنعانی خاطرنشان کرد که اینگونه اقدامات شرورانه هرگز نخواهد توانست جبران کننده شکست ترمیم‌ناپذیر رژیم در طوفان‌الاقصی و نیز سه ماه جنگ افروزی آن علیه ملت فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری باشد.

رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفان الاقصی و در واکنش به این عملیات اقدام به حمله به نوار غزه کرد که بعد از ۹۴ روز هنوز این حملات ادامه دارد و بیش از ۲۳ هزار شهید و قریب به ۶۰ هزار مجروح به همراه داشته است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ضمن هشدار به جامعه جهانی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد نسبت به تلاش‌های آشکار و ماجراجویانه رژیم صهیونیستی به منظور گسترش دامنه درگیری و جنگ در منطقه گفت که تداوم جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه شهروندان فلسطین در غزه و کرانه باختری و همزمان نقض حاکمیت و تمامیت سرزمینی لبنان و سوریه و توسل آشکار این رژیم غاصب به تروریسم سازمان یافته، خطری فوری برای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی است.

وی عنوان کرد که بی تردید رژیم جنایتکار صهیونیستی و حامیان آن مسؤول قطعی پیامدهای ناشی از اینگونه اقدامات تروریستی و ماجراجویانه هستند.

کنعانی همچنین با تجلیل از حمایت شرافتمندانه لبنان از ملت فلسطین در مقابل رژیم جنایت پیشه اسرائیل، شهادت فرمانده مجاهد وسام حسن طویل را به دولت، ملت و حزب‌الله لبنان به ویژه خانواده آن شهید گرانقدر تبریک و تسلیت گفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از وحدت، انسجام، ثبات و امنیت لبنان و نیز حق دفاع مشروع و بازدارنده آن در مقابله با اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

به گزارش فارس، در هفته‌ای که گذشت رژیم صهیونیستی اقدام به ترور شیخ صالح العاروری نایب رئیس جنبش حماس و فرمانده مجاهد مقاومت و دو ‌تن از فرماندهان گردان‌های القسام در بیروت کرد که با واکنش ایران روبرو شد و ناصر کنعانی این اقدام تروریستی را شدیدا محکوم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
جیرفت آلوده ترین نقطه کشور شد
فرجام سرسپردگی/ آمریکا اوکراین را فروخت!
شعار عجیب تجمع؛ خدای هر ایرانی کینگ رضا پهلوی! +ویدئو
افشاگری رسانه‌های قطری از هدف سفر امیر قطر به تهران
خبر مهم پزشکیان درباره تصمیمات اقتصادی/ دفاع تمام قد از همتی
دستگیری اعضای باند کلاهبرداری با غصب عناوین اطلاعاتی +جزئیات
ایران و عربستان/ ادراک مذاکراتی، تاکتیک یا راهبرد
نرخ جریمه‌های رانندگی افزایش می یابد
رشد ۱۲ هزار واحدی بورس/ رکورد زنی صندوق های طلا در بورس کالا
تجاوز صهیونیست‌ها به مرکز ارتش لبنان/ شهادت یک شهروند
ممانعت صهیونیست‌ها از ورود تجهیزات آواربرداری به غزه
استقلال انرژی از چین و آمریکا در دستورکار اتحادیه اروپا
کرملین: دیدار پوتین و ترامپ تا پایان فوریه ممکن است
پرسپولیس هم صعود می‌کرد اگر پیروانی کمتر درباره بقیه تیم‌ها حرف می‌زد/ استقلال مثل یک بچه مریض است
تلاش انگلیس برای جلب توجه آمریکا در رقابت با شرکا
طغیانی: باید با بانک‌های متخلف برخورد شود
جوانان امروز در مقابل تهدیدات نرم‌افزاری به صورت هوشمندانه عمل کرده و از انفعال و ترس دوری می‌کنند
ساعات کاری بانک تجارت به روال پیشین بازگشت
نارضایتی زلنسکی از مذاکرات ریاض
هاآرتص: یک تریلیون برای ارتش روانی اسرائیل هزینه می‌کنیم
روند اخراج کارکنان فدرال در آمریکا به ناسا رسید
جوانان امروز در مقابل تهدیدات نرم‌افزاری به صورت هوشمندانه عمل کرده و از انفعال و ترس دوری می‌کنند
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
جزییات برگزاری اولین مرحله دومین دوره مسابقه (ATC) اعلام شد
با حکم وزیر علوم، سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد
جان‌باختن یک دانشجو و جای خالی یک تشکل مهم در دانشگاهها
لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان بیمه می‌شود
بازدید سرزده وزیرعلوم از خوابگاه دختران دانشگاه علامه
آتش‌سوزی در خوابگاه دخترانه مشهد
ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی پیام نور از امروز آغاز شد
آمار دریافت کارت داوطلبان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴
آموزش زبان آلمانی و راهکارهای سریع یادگیری آن
اولین مرکز آموزش علمی کاربردی پتروشیمی کشور افتتاح شد
نامه وزیرعلوم به روسای دانشگاه‌ها برای تامین امنیت فضای اطراف دانشگاه
قتل در تاریکی؛ روایت جدید دانشگاه تهران
دیدار سرلشکر سلامی با جمعی از نخبگان علمی کشور
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top