تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/10/19 - 09:06
کد خبر: 492672

حکم قصاص برای شوهری که همسرش را آتش زد

حکم قصاص برای شوهری که همسرش را آتش زد

مرد میانسال که همسرش را مقابل چشمان دختر ۱۲ ساله‌اش به آتش کشیده و کشته بود از سوی قضات دادگاه کیفری یک استان تهران به قصاص محکوم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این حادثه ۲۴ دی سال گذشته رخ داد و زن ۴۵ ساله که با علائم سوختگی به بیمارستان منتقل شده بود به علت شدت جراحات جان باخت.

از آنجا که وی ۱۰ روز قبل از سوی همسرش به بیمارستان منتقل شده بود پلیس برای یافتن علت سوختگی به تحقیق از ناصر ۴۹ ساله پرداخت. وی که آثار سوختگی روی دست‌هایش داشت به مأموران گفت: من و همسرم کنار بخاری نشسته بودیم که به یکباره بخاری شعله ور شد و من و همسرم سوختیم، اما سوختگی‌های او شدیدتر بود.

در ادامه تحقیقات وی در اظهاراتی متناقض مدعی شد: در آشپزخانه بودم که به یکباره صدای فریادهای همسرم را شنیدم و وقتی به داخل پذیرایی آمدم دیدم بخاری آتش گرفته همان موقع تلاش کردم آتش را خاموش کنم که دستم سوخت.

اظهارات ضد و نقیض متهم سبب شد مأموران تحقیقات بیشتری را در خصوص زندگی این زوج انجام دهند و در نهایت مشخص شد که آن‌ها از مدت‌ها قبل باهم اختلاف داشته‌اند. در این میان، اما اظهارات دختر ۱۲ ساله قربانی راز این جنایت خانوادگی را فاش کرد. این دختر به مأموران گفت: پدرم مقابل چشمان من، مادرم را آتش زد. او بعد از دعوا با مادرم از بیرون بنزین آورد و روی مادرم ریخت، بعد هم خودش او را به بیمارستان رساند.

با افشای این ماجرا ناصر به ناچار لب به اعتراف گشود و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای این جلسه مادر و دو دختر قربانی برای ناصر درخواست قصاص کردند.

دختر ۲۰ ساله خانواده نیز به قضات گفت: من و خواهرم از خون مادرمان نمی‌گذریم و برای پدرمان درخواست قصاص داریم.

سپس ناصر به جایگاه رفت و گفت: من از کاری که کردم پشیمانم، اما قصدم کشتن همسرم نبود.

می‌خواستم او را بترسانم، وقتی بنزین را روی او ریختم شعله گاز روشن بود.

حالا هم شرمنده فرزندانم هستم.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، متهم را به قصاص محکوم کردند.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top