تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/10/19 - 09:12
کد خبر: 492676

اصلاحات، اعتدال و میانه‌روها لیست مشترک می‌دهند

اصلاحات، اعتدال و میانه‌روها لیست مشترک می‌دهند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب اعلام کرد: سه جریان اصلاح‌طلب، اعتدال و میانه‌روها در انتخابات مجلس از تهران لیست مشترک ارائه خواهند داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «محسن علی جانی زمانی» گفت: با توجه به شرایط موجود در فضای انتخاباتی کشور، پیش‌بینی‌ها از ارائه لیست واحد توسط سه جریان اصلاح طلب، اعتدال و میانه‌روها (تیم منتسب به علی لاریجانی) در انتخابات مجلس دوازدهم حکایت دارد.

وی در پاسخ به سؤالی در باره سر لیستی«محمد باقر نوبخت» در لیست مشترک سه جریان، اظهار کرد: آقای نوبخت دارای شرایط سر لیستی است اما در کنار او گزینه‌های دیگری هم برای سرلیستی مطرح هستند.

لزوم مشارکت همه جریان‌های سیاسی در انتخابات

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ضمن تأکید بر حضور پر شور در انتخابات، افزود: عدم مشارکت در انتخابات تنها به نفع آمریکا است و منافع دشمنان را تأمین می‌کند.

علی جانی خاطرنشان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری عنوان کرده‌اند راه حل مشکلات، مشارکت و حضور پر شور در انتخابات است و باید بدانیم که عدم مشارکت مشکلی را از کشور حل نمی‌کند.

انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

ثبت‌نام در این دوره برای اولین بار و به ابتکار دولت سیزدهم به صورت کاملا الکترونیک برگزار شد و تمامی داوطلبان، توانستند نام‌نویسی خود را به صورت الکترونیکی قطعی کنند.

در این دوره، به منظور شفافیت مالی که در قانون انتخابات بر آن تاکید شده است، داوطلبان حتما باید یک شماره حساب غیرتجاری در سامانه بارگذاری کنند که الزاماً از این شماره حساب برای هزینه‌های انتخاباتی استفاده شود.

براساس جدول زمانبندی انتخابات مجلس دوازهم، هیئت های اجرایی، صلاحیت داوطلبان را بررسی و پس از آن، از ۱۹ آبان تا ۲۰ آبان، مراتب عدم تایید یا عدم احراز توسط فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه، به داوطلبان ابلاغ شد. داوطلبانی که نسبت به نتایج اعلام شده اعتراض داشتند، اعتراض خود را با به هیئت های نظارت اعلام و نتایج نهایی ۱۵ دی ماه به آنها اعلام می‌شود.

رهبر معظم انقلاب نیز دوم دی ماه در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم پرافتخار استان‌های خوزستان و کرمان، انتخابات ۱۱ اسفند را بسیار مهم، تعیین‌کننده و زمینه‌ساز تحول خواندند و با تبیین اهمیت مجلس شورای اسلامی در حل مشکلات موجود و تعیین مسیر حرکت کشور، تأکید کردند: ملت خود را برای برگزاری انتخابات به بهترین شکل یعنی همراه با ۴ خصوصیت «مشارکت قوی‌ و پرشور، رقابت واقعی جناح‌ها و دیدگاه‌های مختلف، سلامت حقیقی و امنیت کامل» آماده کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین اهمیت اصل و منطق انتخابات در جمهوری اسلامی، گفتند: جمهوریت و اسلامیت نظام هر دو به انتخابات وابسته است؛ چرا که تحقق جمهوریت و مردم‌سالاری و حاکمیت مردم در اداره کشور هیچ راهی جز برگزاری انتخابات ندارد و با انتخابات است که ولی فقیه از طریق منتخبان ملت در مجلس خبرگان تعیین می‌شود؛ ضمن اینکه نمایندگان مجلس هم باید طبق مقررات و معارف اسلامی، قوانین را مصوب کنند.

ایشان «نبود انتخابات» را موجب برقراری دیکتاتوری یا «هرج و مرج و ناامنی و اغتشاش» خواندند و با انتقاد از کسانی که به اشکال مختلف مردم را از حضور در انتخابات دلسرد می‌کنند، گفتند: انتخابات تنها مسیر صحیح و حقیقی است که می‌تواند حاکمیت ملی مردم را تأمین کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top