تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/24 - 09:32
کد خبر: 493193

فعالیت سامانه پربارش در کشور

فعالیت سامانه پربارش در کشور

سازمان هواشناسی از بارش باران طی امروز در اکثر مناطق کشور خبر داد و اعلام کرد: بیشینه بارش برف امروز در جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، غرب کردستان، اردبیل، ارتفاعات گیلان و البرز مرکزی خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز یکشنبه ۲۴ دی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، شمال و شرق خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب و جنوب اصفهان، لرستان، همدان، مرکزی، قم، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، زنجان، قزوین، البرز، تهران، گیلان، مازندران، گلستان و بخش‌هایی از خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، بارش باران و برف، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات، کولاک برف پیش‌بینی می‌شود. بیشینه بارش برف در این روز برای جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، غرب کردستان، اردبیل، ارتفاعات گیلان و البرز مرکزی خواهد بود.

فردا دوشنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و شمال شرق، سه شنبه در شرق و چهارشنبه در غرب سواحل دریای خزر، بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. پنجشنبه نیز در نواحی شمال غرب و سواحل دریای خزر افزایش ابر، کاهش دما و بارش انتظار می‌رود.

امروز در شمال غرب، غرب، شمال شرق و مرکز و دوشنبه در مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، در برخی ساعات افزایش سرعت وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا پیش از ظهر فردا، دریای خزر مواج خواهد بود. این شرایط امروز در شمال خلیج فارس و سه شنبه و چهارشنبه در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج انتظار می‌رود.

سازمان هواشناسی وضعیت جوی امروز پایتخت را نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد، گاهی بارش باران در بعد از ظهر و همچنین وزش باد شدید پیش‌بینی کرد. بیشینه دمای امروز تهران ۱۲ و کمینه دما ۸ درجه سانتی گراد خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top