تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/24 - 11:51
کد خبر: 493220

جزییات سهمیه های جذب اعضای هیات علمی در فراخوان بهمن اعلام شد

جزییات سهمیه های جذب اعضای هیات علمی در فراخوان بهمن اعلام شد

رییس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: اگر دانشگاه‌ها در فراخوان اول جذب نتوانسته باشند از سهمیه‌های خود استفاده کنند، سهمیه های مذکور در فراخوان دوم تکرار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روح الله رازینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره فراخوان جذب اعضای هیأت علمی در بهمن ۱۴۰۲ گفت: فراخوان جذب اعضای هیأت علمی ان‌شاءالله بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مجوز برگزاری هر دو فراخوان ابتدای سال اخذ شده است، بنابراین فراخوان کاملاً شرایط مناسبی دارد، یعنی همان کاری که برای فراخوان اول انجام داده ایم همان زمان برای فراخوان دوم (فراخوان بهمن ماه) نیز انجام داده ایم یعنی توانسته ایم مجوز اصلی فراخوان و مجوز سهمیه‌های استخدامی فراخوان مذکور را به‌صورت نقطه به نقطه دریافت کنیم.

رییس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم افزود: مجوزی که سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه به صورت مشترک به ما اختصاص داده‌اند هر دو فراخوان را شامل می‌شود، که توزیع آن در فراخوان‌ها در اختیار وزارت علوم است.

وی یادآورشد: برهمین اساس وزارت علوم برای این‌که دانشگاه‌ها فرصت داشته و بتوانند فرآیند جذب را سریع‌تر طی کنند درصد بالاتری از سهمیه‌ها را به فراخوان اول اختصاص داد، یعنی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از سهمیه سال جاری به فراخوان اول و ۳۰ الی ۴۰ درصد باقی‌مانده به فراخوان دوم اختصاص داده شد.

رازینی افزود: به‌لحاظ کلی سهمیه‌ها، اول سال بسته شده و به‌صورت نقطه به نقطه در هر دانشگاه تعیین‌شده و مشخص است. مقدمات برگزاری فراخوان جذب در بهمن ماه نیز فراهم شده‌است اگر دانشگاه‌ها در فراخوان اول جذب نتوانسته باشند سهمیه‌های خود را استفاده کنند، سهمیه مذکور در فراخوان دوم تکرار می‌شود.

وی تاکید کرد: وزارت علوم به‌لحاظ اجرای فراخوان مشکل خاصی ندارد، ظرفیت‌ها و ریز سهمیه‌ها به سازمان اداری استخدامی اعلام شده، ممکن است دانشگاه‌هایی که مقداری در فرایند جذب تعلل داشته و نتوانستند به‌صورت جدی از ظرفیت شأن استفاده کنند محدودیت‌هایی برای آنها ایجاد شود چون این سهمیه اخذ شده‌است و ممکن است منجر به نارضایتی داوطلبان شود.

وی با بیان اینکه به‌لحاظ کلی ما هیچ محدودیتی امسال برای اجرای فراخوان جذب نداریم درباره سهمیه‌های جذب در سال جاری گفت: به هر دو فراخوان با هم حدود ۲ هزار و ۳۰۰ سهمیه جذب اختصاص داده شده است.

دکتر محمد خلج امیرحسینی رییس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم نیز در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درخصوص زمان دقیق برگزاری فراخوان جذب اعضای هیأت علمی گفت: فراخوان جذب اعضای هیأت علمی اوایل بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top