تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/10/28 - 11:33
کد خبر: 493685

بومی‌سازی‌ دوربین‌های هوشمند حفاظتی

بومی‌سازی‌ دوربین‌های هوشمند حفاظتی

یک شرکت دانش بنیان با تلاش شبانه‌روزی متخصصان توانسته است نسل جدیدی از دوربین‌های حفاظتی تولید کند که با هوش‌مصنوعی می‌تواند علاوه بر تشخیص چهره، اسلحه و پلاک خودروها را هم تشخیص بدهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این دوربین در هر لحظه تمام زوایای زاویه دید را برای این شناسایی‌ها مورد بررسی قرار می‌دهد. محمد ابراهیم آباد، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره محصول دانش‌بنیان تولیدی این شرکت گفت: دوربین هوشمند بینا نسل جدیدی از دوربین‌های حفاظتی است که با استفاده از هوش‌مصنوعی در هر لحظه زاویه دید دوربین را مورد بررسی قرار داده و خدماتی مانند تشخیص حضور انسان، شناسایی چهره، پلاک‌خوان و تشخیص اسلحه را برای کاربران فراهم می‌کند. به‌گفته ابراهیم‌آباد، دوربین هوشمند بینا تمامی این خدمات را بر بستر اینترنت اشیاء و نرم افزار تلفن همراه بینا در دسترس کاربران قرار می‌دهد و کاربران در هرجای دنیا می‌توانند از طریق این نرم افزار از تمام وقایع مشاهده شده در دوربین به‌صورت آنی مطلع شوند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این دوربین می‌تواند برای جلوگیری از سرقت به‌کار گرفته شود، گفت: مشاهده رویدادهای پیشین در هر نقطه از جهان، امنیت ذخیره‌سازی‌ تصاویر و فایل‌های ویدئو با رمزنگاری نامتقارن، پخش زنده امن با کمترین تأخیر زمانی و کلید یک‌بار مصرف، اعلام هشدار درصورت سرقت یا از کار افتادن دوربین‌ به کاربر، ثبت و نگهداری رویدادها در اینترنت تا ۵۰۰ مگابایت به‌صورت رایگان و مادام العمر، اعلام هشدارها به‌صورت پیامک درصورت نیاز و استفاده از زیرساخت نرم افزاری توزیع شده و سرویس‌دهی 24ساعته از ویژگی‌های مهم این دوربین هوشمند تولید داخل است.

او درباره امنیت دوربین‌های هوشمند بینا گفت: استفاده از رمزنگاری نامتقارن جهت امنیت اطلاعات تصاویر و رویدادها، ذخیره‌سازی‌ ویدئوها روی حافظه داخلی دوربین به وسیله کلید عمومی/خصوصی، غیرقابل استفاده بودن دوربین برای سارق درصورت سرقت، پروتکل ارتباطی امن و غیرقابل نفوذ و پخش زنده تصاویر به‌صورت امن/رمزنگاری شده با کلید یک‌بار مصرف از تدابیر امنیتی درنظر گرفته شده دراین دوربین‌هاست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top