تاریخ انتشار: شنبه 1402/10/30 - 11:44
کد خبر: 493832

یک مقام ارشد دولتی درگذشت +علت فوت

یک مقام ارشد دولتی درگذشت +علت فوت

استاندار آذربایجان‌شرقی، زین العابدین خرّم، بر اثر بیماری ریوی درگذشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زین العابدین خرّم در سال ۱۳۴۵ در شهرستان شاهین‌دژ استان آذربایجان غربی متولد شد، او دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مدیریت برنامه‌ریزی و کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک بوده و از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و جبهه مقاومت می‌باشد و مراتب فرماندهی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را طی کرده بود.

سردار خرّم از جانبازان جنگ تحمیلی و سابقه فرماندهی در عملیات‌های والفجر ۴، نصر ۵، کربلای ۱۰ را در دوران جنگ و دفاع مقدس را بر عهده داشته و بعد از قبول قطعنامه ۵۹۸ و پایان دفاع مقدس، ریاست ستاد تیپ ۴۸ فتح و لشکر استقراری سردشت، فرماندهی سپاه پیرانشهر، سلماس، خوی، معاونت هماهنگ‌کننده منطقه بسیج استان آذربایجان.غربی، فرماندهی لشکر عملیاتی ۳ حمزه سیدالشهدا، جانشین فرماندهی سپاه شهدا و فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی به مدت ۶۸ ماه از جمله سوابق وی بود.

سردار عابدین خرّم فرماندهی و مدیریت ارشد را از سال‌های ابتدایی دهه هفتاد در استان‌های آذربایجان‌غربی و شرقی طی کرده و عضویت موثر در شورای تامین و شورای فرهنگ عمومی این استان‌ها را در کارنامه داشت.

سردار عابدین خرّم، فرماندهی لشکر عاشورا را قبل از سمت استانداری آذربایجان‌شرقی بر عهده داشته و مبارزه با مفاسد اقتصادی، احیاء صنایع و پیگیری مشکلات اصناف و کارگران، افتتاح طرح‌های عمرانی، زیرساختی و محرومیت‌زدایی به ویژه در مناطق زلزله‌زده، حمایت از برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری، مدیریت نهضت مواسات و کمک مومنانه و راه‌اندازی مراکز واکسیناسیون عمومی، جوانگرایی در انتصابات و ارتباط با فعالان فرهنگی و اجتماعی و نقش‌آفرینی در تنش‌های مرزی شمال.غرب کشورمان از جمله اقدامات شاخص خرّم طی ۴ سال گذشته در استان آذربایجان‌شرقی بود.

۲۵ مهر ماه ۱۴۰۰ هیأت دولت به رضوی خرّم برای استانداری آذربایجان‌شرقی رأی اعتماد داد. وی پیش از این فرماندهی سپاه عاشورای این استان را برعهده داشت.

عابدین خرّم در چند ماه گذشته با بیماری ریوی درگیر بود به‌طوریکه در ماه گذشته بستری و از بیمارستان ترخیص شد اما دوباره در روزهای اخیر در بیمارستان بستری بود و امروز در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بر اثر این بیماری درگذشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top