تاریخ انتشار: جمعه 1402/11/06 - 15:11
کد خبر: 494502

منابع هدفمندی یارانه‌ها ۲۵۰ هزار میلیارد تومان ناتراز شد

منابع هدفمندی یارانه‌ها ۲۵۰ هزار میلیارد تومان ناتراز شد

منظور گفت: همه کارهای خوب دنیا را نمی‌شود که یکساله و در قالب بودجه انجام داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس،‌ داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه مجازی خود نوشت: « از نمایندگان محترم مجلس تقاضا کردم اجازه ندهند با تصویب برخی احکام هزینه‌ای بودجه سال آینده دچار کسری شود. تاکید کردم کسری بودجه ام الخبائث است و کشور و دولت را گرفتار می کند.»

وی این را هم گفت: با رویه‌ای که نمایندگان مجلس در لایحه بودجه 1403 پیش‌ می‌روند، دولت باید حق بیمه سهم کارفمای همه مردم ایران را بپردازد و همه مردم عیال دولت می‌شوند، سوال این است که منابع آن را از کجا تهیه کنیم ، اگر منبع مالی بود و می‌توانستیم این کار را انجام دهیم، باعث نشاط مردم می‌شد، اما منابع آن را هم باید نمایندگان مجلس تعیین کنند که از کجا بیاوریم؟

رئیس سازمان برنامه و بودجه خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد،‌قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت را مجاز کرده که اگر منابع داشت،‌سهم بیمه کارفرمای اقشار را بپردازند،‌الان دوستان در مجلس می‌خواهند این اجازه را به تکلیف تبدیل کنند، آقا به چه زبانی تاکید کنم که  منابع هدفمندی یارانه‌ها ناتراز است، منابع هدفمندی یارانه‌ها سال آینده با 250 هزار میلیارد تومان ناترازی همراه است.

منظور گفت: همه کارهای خوب دنیا را نمی‌شود که یکساله و در قالب بودجه انجام داد.

به گزارش فارس، نمایندگان مردم با تصویب بندهای ت و ث تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳کل کشور در بخش هزینه‌ای، سازمان برنامه و بودجه کشور را مکلف کردند، تمام اعتبار مورد نیاز برای تأمین گندم مورد نیاز کشور را با قیمت نهائی مصوب شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی حداکثر در شش ماهه اول سال (همزمان با خرید تضمینی گندم) به مجری یا مجریان خرید و تأمین کالاهای اساسی تخصیص و پرداخت کند.

همچنین با تصویب نمایندگان مجلس در  اجزای ۲ و ۴ بند الف تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳کل کشور در بخش هزینه‌ای، مقرر شد که منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها به پرداخت یارانه دارو، شیرخشک و ملزومات مصرفی پزشکی، یارانه نقدی، معیشتی، کالابرگ الکترونیک، کمک به خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، یارانه نان، یارانه ملوانان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری و کمک به شرکت‌های نفت و گاز و پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مصارف صرفه‌جویی انرژی و سایر مصارف ضروری در چارچوب «قانون هدفمند کردن یارانه‌ها» تخصیص یابد.

نمایندگان مردم با تصویب در اجزای ۵ و ۷ بند الف تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳کل کشور در بخش هزینه ای، سازمان برنامه و بودجه را موظف کردند تا منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده فروش فرآورده‌های نفتی و گاز طبیعی را با تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور صرفاً برای تأمین یارانه نان و دارو هزینه کند.

نمایندگان در مجلس با تصویب بند پ تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳کل کشور در بخش هزینه ای، وزارت نفت را مکلف کردند تا در صورت کاهش تولید فرآورده‌های اصلی (بنزین، نفت- گاز، نفت سفید، نفت کوره، گاز مایع و سوخت هوایی) نسبت به برنامه تولید از طریق شرکت‌های تابعه ذی‌ربط با دریافت و فروش فرآورده‌های ویژه از پالایشگاه‌های مربوط، مقادیر کسری را جبران کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top