تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/14 - 21:12
کد خبر: 495409

وزیر اقتصاد: بخش خصوصی در بازار برای ثبات بخشیدن به قیمت‌ها اهتمام کنند

 وزیر اقتصاد: بخش خصوصی در بازار برای ثبات بخشیدن به قیمت‌ها اهتمام کنند

خاندوزی به همکاری بخش خصوصی و دولت برای تنظیم بازار شب عید تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، سید احسان خاندوزی امروز در یکصد و هجدهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بعد از هشت ماه توقف، گفت: مقام معظم رهبری در این بهمن ماه در بازدید از نمایشگاه توانمندی تولید داخلی بازدیدی داشتند که اکنون نیز بخشی از فرمایشات ایشان در این جلسه پخش شد ، ایشان در آن جلسه دو  کلید واژه پر بسامد داشتند که نخست موضوع رفع موانع کسب و کار و تاکید بر نقش آفرینی بخش خصوصی بود‌.

وزیر اقتصاد اظهار داشت: رهبر انقلاب در نمایشگاه فرمودند از ظرفیت بخش خصوصی در پروژه ها استفاده شود که این تاکید راه‌گشایی است و فکر میکنم باید  شاه بیت توافق و صدایی که باید از دولت و بخش خصوصی منعکس شود، محقق کردن همین عبارت هاست و اینکه از ثمرات آن در تصمیم ها استفاده سود و در دستور کار عملی قرار گیرد تا اقتصاد از مواهب آن برخوردار شود.

وی بیان داشت : با توجه به اینکه در هدف گذاری امسال موضوع رشد تولید و مهار تورم در دستور کار قرار دارد، به نظر می رسد، در پایان سال دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مجموعه‌ای از دستاوردها و نقاط مثبت و موانع و چالش های فعالان اقتصادی در سال جاری را احصا کند تا در اختیار روسای قوا قرار گیرد و دفتر مقام معظم رهبری نیز صدای فعالان بخش خصوصی را در یک ارزیابی مدون داشته باشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: نکته دوم اینکه با توجه به اینکه در یک و نیم ماه پایانی سال قرار داریم، جدا از موضوع همیشگی تامین بازار شب عید که مقارن با ماه رمضان است و مساله ثبات قیمت ها مطرح است سرفصل دیگر تعامل دولت و بخش خصوصی را می توان در این برهه تعریف کرد و از سویی نظام تامین ارز کشور متعهد باشد، در کمترین زمان میزان ارز لازم را در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهد که البته در روزهای اخیر نیز شاهد آن بودیم.

وی بیان داشت: از طرفی بخش خصوصی در بازار برای ثبات بخشیدن به قیمت‌ها اهتمام کنند تا دغدغه دولت برای کنترل شب عید و ماه مبارک رمضان در یک همکاری  برد- برد تفاهمی، اجتماعی دولت و بخش خصوصی شما بگیرد و منفعت آن را فعالان اقتصادی و مردم کسب کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top