تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/11/19 - 01:32
کد خبر: 495923

حشد شعبی عراق شهادت یکی از فرماندهان این جنبش در حمله آمریکا را تائید کرد

 حشد شعبی عراق شهادت یکی از فرماندهان این جنبش در حمله آمریکا را تائید کرد

حشد شعبی عراق شهادت «أبو باقر الساعدی» یکی از فرماندهان این جنبش در حمله پهپادی آمریکا به یک خودرو در شرق بغداد را تائید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مرکز بخش امنیتی عراق اعلام کرد که یک تیم فنی در حال بررسی هدف قرار دادن یک خودرو در منطقه المشتل در شرق بغداد است.

این منابع اعلام کردند: یک تیم فنی- تخصصی  وابسته به سرویس‌های امنیتی در ساعت  بیست و یک و سی پنج دقیقه به وقت محلی در تاریخ 7 فوریه 2024، تحقیق درباره حادثه هدف قرار گرفتن  یک خودروی غیرنظامی در منطقه المشتل، در شرق بغداد، را  آغاز کرد.

بر اساس بیانیه منتشر شده در این خصوص ، این حمله منجر به آتش گرفتن وسیله نقلیه و شهادت سرنشینان  داخل آن شد .

این در حالی است که  تحقیقات درباره خودروی هدف قرار گرفته شده و منبع  حمله و هدف قرار دادن این خودرو همچنان ادامه دارد.

حشد شعبی عراق شهادت «أبو باقر الساعدی» یکی از فرماندهان این جنبش در حمله پهپادی به یک خودرو در شرق بغداد را تائید کرد.

سنتکام به حمله تروریستی در به شهادت رساندن یکی از فرماندهان حزب الله اذعان کرد

سازمان تروریستی سنتکام(فرماندهی مرکزی آمریکا)  رسما به حمله آمریکا در به شهادت رساندن یکی از فرماندهان حزب الله عراق اذعان کرد.

سنتکام مدعی شد: فرماندهی که در این عملیات هدف حمله قرار گرفت، مسئول برنامه ریزی مستقیم و مشارکت در حملات به نیروهای ما در منطقه بوده است.!

«پولیتیکو» به نقل از مقامات آمریکایی حمله پهپادی در عراق را تائید کرد و این حمله را در انتقام به کشته شدن سه نظامی این کشور در مرز سوریه با اردن قلمداد کرد.

واکنش رئیس فراکسیون بدر به حمله تروریستی آمریکا در عراق

رئیس فراکسیون بدر در پارلمان عراق به حمله پهپادی آمریکا به خودروی حامل فرماندهان مقاومت واکنش نشان داد و خواستار پایان دادن به حضور آمریکایی‌ها در عراق  برای همیشه شد.

مهدی تقی الامرلی اعلام کرد: ما بار دیگر  تکرار می کنیم . البته این بار متفاوت از دفعات گذشته است . ما به حضور آمریکا در عراق نه می گوییم. صبر کنید تا ببینید چه  کار خواهیم کرد.

همگی اعضای کمیته امنیت و دفاع، بدون استثنا مصمم به اخراج اشغالگران هستند. ریخته شدن خون  مردم بیگناه دیگر بس است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top