تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/21 - 08:57
کد خبر: 496050

آغاز بمباران هوایی رفح در جنوب نوار غزه

آغاز بمباران هوایی رفح در جنوب نوار غزه

بمباران مناطق اطراف شهرداری محله النصر در شمال شهر رفح به زخمی شدن تعدادی از فلسطینی‌ها منجر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در نتیجه بمباران مناطق اطراف شهرداری محله النصر در شمال شهر رفح تعدادی از ساکنان و شهروندان فلسطینی این منطقه زخمی شدند.

گفته شده که زخمی‌های بمباران رفح به بیمارستان اروپایی غزه انتقال داده شدند.

حملات هوایی اسرائیل همچنین محلات الجنینه در شرق رفح واقع در جنوب نوار غزه را نیز هدف قرار داده است.

خبرنگار المیادین نیز گزارش داده است که بمباران جنگنده‌های اسرائیل در اردوگاه جبلیه در شمال شرقی نوار غزه نیز به زخمی و شهادت برخی شهروندان فلسطینی در محل منجر شده است.

ساعاتی پیشتر، وزیر امور خارجه نروژ در سخنانی با انتقاد از ادامه بمباران رفح در جنوب نوار غزه، تاکید کرد که هرگونه حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به رفح اوضاع فاجعه‌بار کنونی را بدتر خواهد کرد و موجب خواهد شد ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را دشواری بیشتری انجام گیرد.

«اسپن بارت اید»، وزیرخارجه نروژ بار دیگر خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد و عنوان کرد: «اسراییل را به شدت از پیشروی به سمت رفح برحذر می‌داریم و نگرانیم در آنجا حمام خون به راه بیفتد.»

از سوی دیگر، «جوزف بورل»، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم در اظهارتی مشابه با اعلام نگرانی درباره تحولات غزه گفته است که گزارش‌ها درباره حمله نظامی احتمالی اسرائیل به رفح در جنوب نوار غزه نگران کننده است.

جوزف بورل در ادامه افزود حمله به رفح عواقب فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه در پی دارد و به تلفات غیرقابل تحمل در صف غیرنظامیان منجر خواهد شد.

این مقام ارشد اروپایی تصریح کرد در حال حاضر ۱.۴ میلیون فلسطینی در رفح آواره هستند و هیچ جای امنی ندارند که به آن پناه ببرند و با قحطی قحطی و گرسنگی مواجه هستند.

«جوزف بورل»، به عنوان مسؤول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر بحران انسانی در غزه را یک «فاجعه ساخته دست انسان» توصیف کرده و در ادامه گفته بود: پس از توقف کمک‌های مالی برخی کشورها، هیچ جایگزینی برای آژانس کاریابی و امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل متحد (آنروا - UNRWA) وجود ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top