تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/11/22 - 21:38
کد خبر: 496252

قدردانی رئیسی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

قدردانی رئیسی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حماسه‌‏آفرینی و حضور آگاهانه شما مردم بصیر ایران در مراسم گرامیداشت چهل و پنجمین طلیعه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بار دیگر وفاداری، وحدت و میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پس از برگزاری پرشور مراسم جشن سالروز چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای ضمن قدردانی از حضور معنادار مردم عنوان کرد: هر چند این حضور متعهدانه برای بزرگداشت ارزش‌های الهی در نزد خداوند مأجور خواهد بود، اما بار مسؤولیت کارگزاران نظام را برای پیشرفت و اعتلای کشور و رفع مشکلات مردم مضاعف می‌‏کند. از خداوند مهربان می‌‏خواهم توفیق پاسخگویی این همه لطف و کرامت ملت بزرگوار ایران اسلامی را عنایت فرمایید.

متن کامل اطلاعیه رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت آزاده و شریف ایران اسلامی
حماسه‌‏آفرینی و حضور آگاهانه شما مردم بصیر ایران در مراسم گرامیداشت چهل و پنجمین طلیعه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بار دیگر وفاداری، وحدت و میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشت.

این حضور معنادار و باشکوه، در شرایطی رقم خورد که از ماه‏‌ها پیش ایران‌ستیزان و بدخواهان این ملت، با بسیج همه امکانات تبلیغی و رسانه‌‏ای خود و با استفاده از شیوه‏‌های گوناگون جنگ روانی و شبهه‌‏افکنی، در پی یأس‌‏آفرینی و دلسرد کردن مردم نسبت به آرمان‏‌های انقلاب و کم‌‏اهمیت جلوه دادن نقاط قوت و دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی بودند، اما شما همچون همیشه با حضور و پاسخ معنادار خود، تلاش‏‌ها و محاسبات آنان را نقش بر آب کردید و نشان دادید امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت پشتوانه مردمی، استوارتر از همیشه مسیر روشن، تابناک و پرافتخار خود را ادامه می‌‏دهد.

این نمایش وحدت و همدلی که در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تجلی یافت، نشانۀ روشنی از زمان‏‌شناسی ملتی آگاه است که می‌خواهد یکبار دیگر با احساس مسؤولیت قانونی در تعیین سرنوشت آینده نقش فعال ایفا کرده و فصل جدیدی از حیات سیاسی و اجتماعی خود را رقم بزند.

با درود به روح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی، در این زمانه حساس و سرنوشت‌ساز، حرکت حماسی و شورانگیز شما را می‌‏ستایم و بر خود لازم می‌دانم از رهنمود‌های داهیانه مقام معظم رهبری مدظله العالی، مراجع و علمای بزرگوار و همراهی‌ اندیشمندان و دلسوزان این نظام و مردم که همواره تکیه‌گاه محکم و کانونی برای اتحاد ملت شریف ایران هستند، سپاسگزاری کنم.

همچنین از همه اقشار جامعه و تشکل‏‌ها و احزاب سیاسی کشور که امسال نیز در راهپیمایی یوم‌‏الله ۲۲ بهمن با اتحاد و همبستگی مستحکم خود نشان دادند انقلاب متعلق به همه آحاد این مرز و بوم است و موجبات مباهات نظام و یأس دشمنان را فراهم کردند، قدردانی می‌کنم. هر چند این حضور متعهدانه برای بزرگداشت ارزش‌های الهی بوده و نزد خداوند مأجور خواهد بود، اما بار مسؤولیت کارگزاران نظام را برای پیشرفت و اعتلای کشور و رفع مشکلات مردم مضاعف می‌‏کند. از خداوند مهربان می‌‏خواهم توفیق پاسخگویی این همه لطف و کرامت ملت بزرگوار ایران اسلامی را عنایت فرماید.

در پایان از پیشگاه خداوند سبحان سربلندی، سعادت و عزت روزافزون ملت بزرگ و همیشه در صحنه ایران را در مسیر تحقق آرمان‌های رفیع و روشنگر انقلاب اسلامی مسألت دارم.

سیدابراهیم رئیسی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top