تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/11/25 - 13:37
کد خبر: 496585

۸ مورد مهم که برای پف کردن کیک باید رعایت کنید

۸ مورد مهم که برای پف کردن کیک باید رعایت کنید

همیشه برای اینکه بخواهیم کیکی را به عنوان یک کیک فوق‌العاده مثال بزنیم یکی از مشخصاتش پف آن است! کیکی که پف داشته باشد چشم‌ها و دل‌ها را درگیر خود خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اگر شما هم هربار کیک می‌پزید با مشکل پف نکردن آن روبه رو می‌شوید حواستان به اینجا باشد. اگر شما هم نمی‌دانید مشکلی که دارید می‌تواند خیلی ریزتر از آن باشد که حتی فکرش را بکنید این متن را بخوانید! اگر شما هم دیگر از کیک درست کردن ناامید شده‌اید و خیال می‌کنید آدمِ کیک پختن نیستید و استعدادش را ندارید به خودتان گیر ندهید و این نکات را که می‌گوییم در نظر بگیرید!

هر مشکلی چاره‌ای دارد. برای اینکه کیک پف دار جذابی تهیه کنید باید خیلی دقیق این موارد را که اصلا هم سخت نیستند رعایت کنید.

هم زدن تخم مرغ به همراه شکر و وانیل همیشه مرحله اول در کیک پزی است! با همزن برقی این کار صورت می‌گیرد. قرار نیست با چنگال یا همزن دستی خسته بشوید! پس وقتی همزن برقی کار شما را راه می‌اندازد شما هم خسیس نباشید و دقیقا ۵ تا ۱۰ دقیقه این مرحله را ادامه بدهید تا کرم روشن و کشداری را تحویل بگیرید.

اندازه گیری مایعات از اهمیت بالایی برخوردار است. حواستان باشد که یک قاشق کم یا زیاد تمام معادلات شما را به هم خواهد ریخت. پس حتما پیمانه و پارچ اندازه گیری داشته باشید و چشمی عمل نکنید.

تاریخ انقضای بیکینگ پودر اهمیت زیادی دارد. اگر تاریخ آن گذشته باشد یا کیفیتش پایین باشد کیک شما به هیچ عنوان تن به پف کردن نخواهد داد!

آرد و بیکینک پودر را حتما ۳ بار الک کنید. این کار در انسجام بافت کیک شما، خمیری نشدن آن و پف کردنش بسیار تاثیرگذار است. پس فکر نکنید آرد شما کیفیت خوبی دارد و قید این مرحله را بزنید. تحت هر شرایطی ۳ بار الک کردن را انجام بدهید.

جهت هم زدن خیلی مهم است. همیشه وقتی مواد کیک را هم می‌زنید به یک سمت این کار را انجام بدهید. به حالت دورانی و از یک سمت، موجب می‌شود پف کیک شما نخوابد. حتی اگر با همزن دستی و دور کند آن هم این حرکت را انجام می‌دهید این مورد را رعایت کنید.

قالب شما اندازه باشد. قالبی انتخاب کنید که ۲/۳ آن به وسیله مواد پر شود و بقیه آن هنگام پف کردن بالا بیاید. اگر قالب بزرگتر انتخاب کنید پف کیک شما هم کم خواهد شد.

همیشه قبل از اینکه کار ترکیب کردن مواد را انجام بدهید حدود ۱۵ دقیقه تمام مواد مخصوصا تخم مرغ را به دمای محیط برسانید. این کار تاثیر شدیدی روی پف کیک شما خواهد داشت.

بین پخت کیک در فر را باز نکنید. این کار شوک به کیک وارد می‌کند و پف آن کم خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
دستگیری بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده
کاریکاتور| پاسخ مسخره!
قدردانی زلفی‌گل از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
زلفی گل: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا: به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
تجمع دانشجویان در محکومیت عملکرد آمریکا در برخورد با دانشجویان آزادی خواه حامی فلسطین +عکس
حمایت دانشجویان استان قزوین از خیزش سراسری دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا
ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
نامه‌ی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس خطاب به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top