تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/12/02 - 09:29
کد خبر: 497075

الحدیده یمن دوباره بمباران شد

الحدیده یمن دوباره بمباران شد

جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی باردیگر مناطقی از یمن را طی کمتر از ۲۴ ساعت بمباران کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی باردیگر مناطقی از یمن را بمباران کردند.

در همین ارتباط گزارش شده است که ائتلاف آمریکا و انگلیس این بار منطقه العرج در شمال غربی شهر الحدیده را در دو نوبت بمباران کردند.

ساعاتی پیش از این نیز، متجاوزان منطقه الجبنه در شمال شهر ساحلی الحدیده در دریای سرخ در غرب کشور یمن را طی دو نوبت حمله با فاصله زمانی نزدیک به هم هدف قرار داده بودند.

پیش از این نیز، وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون در اشاره به تنش‌ها در دریای سرخ اذعان کرده بود که نیروهای یمنی دارای ذخایر زیادی از تجهیزات نظامی هستند و ما برای کاهش این ذخایر نظامی تلاش می‌کنیم.

پنتاگون همچنین درباره هدف قرار دادن پهپاد آمریکایی توسط نیروهای یمنی گفت: «تایید می‌کنیم که پهپاد MQ ۹ در یمن منهدم شد و نشانه‌ها حاکی از آن است که این پهپاد توسط موشک زمین به هوای نیروهای یمنی سرنگون شده است.»

وزارت دفاع آمریکا همچنین افزود که نیروهای ما از ۴ فوریه در عراق و سوریه مورد حمله قرار نگرفته‌اند، اما شاهد افزایش حملات یمنی‌ها بوده‌ایم.

امروز همچنین یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات‌های جدید ارتش یمن علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.

سریع اعلام کرد: نیروی پهپادی ارتش با به کارگیری چندین پهپاد، عملیاتی نظامی را در دریای سرخ و دریای عرب علیه چند ناو متخاصم آمریکایی به انجام رساند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: همچنین نیروی پهپادی ارتش برخی مواضع حساس دشمن اسراییلی را در منطقه‌ام الرشاش در جنوب فلسطین اشغالی با چند پهپاد دیگر هدف قرار داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top