تاریخ انتشار: جمعه 1402/12/04 - 23:09
کد خبر: 497227

با تخلفات فروشگاه‌ها چه کنیم؟

با تخلفات فروشگاه‌ها چه کنیم؟

حالا دیگر خیلی از افراد با کالابرگ الکترونیک آشنا هستند و خریدهایشان را از طریق همین کالابرگ انجام می‌دهند. اما در حدود یک ‌ماه پیش طرحی هم از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا شد به اسم طرح «فجرانه کالابرگ» که به مناسبت دهه فجر بود و از ۱۸بهمن‌ماه آغاز شد و تا ۱۸اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این طرح همانطور که احتمالا در جریان هستید، یک سبد ۱۱قلمی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قندوشکر، تخم‌مرغ و حبوبات برای تأمین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد با قیمت‌های مبنای سال۱۴۰۱ انتخاب شده و مابه‌التفاوت آن قیمت‌ها با قیمت روز(۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین می‌شود.

همه اینها را گفتیم که بگوییم اگر برای استفاده از طرح فجرانه کالابرگ به فروشگاهی مراجعه کردید و تخلف یا گرانفروشی در آن فروشگاه دیدید، یا صاحب فروشگاه شما را مجبور کرد از برند ‌یا محصول خاصی خریداری کنید، باید به سرعت به سامانه ۱۲۴ وزارت صمت یا تعزیرات اطلاع داده و شکایت کنید.

بهتر است بدانید که در سبد تعریف‌شده، مبنایی برای خرید کالابرگ الکترونیک درنظر گرفته شده است و هر فردی که بخواهد ۱۱قلم تعریف‌شده را خریداری کند با حجم و وزن و کالای مشخص، باید ۵۲۳هزار تومان را خودش پرداخت کند اما قیمت روز این سبد ۷۴۳هزار تومان است که مابه‌التفاوت ۲۰۰هزار تومانی آن را دولت به‌عنوان اعتبار می‌پردازد.

در این طرح هر کالا اعتبار خاص خودش را دارد و مردم هم آزاد هستند از هر برندی خرید کنند. به‌طور مثال، گفته شده است که در طرح، افراد روغن مایع ۸۱۰گرمی خرید کنند، اما شما می‌خواهید روغن کنجد بخرید، مابه‌التفاوت بین روغن معمولی تا روغن کنجد را خودتان باید پرداخت کنید. در نتیجه اگر هنگام خرید، غیر از این اتفاق افتاد، حتما موارد تخلف را گزارش کنید تا از تکرار آن جلوگیری شود.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top