تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/07 - 14:56
کد خبر: 497460

ثبت رکورد نوروزی مصرف بنزین در میانه زمستان

ثبت رکورد نوروزی مصرف بنزین در میانه زمستان

در حالی که ابتدای اسفندماه، متوسط مصرف روزانه بنزین کشور ۱۱۵ میلیون لیتر بود، به‌گفته وزیر نفت، در روزهای اخیر، این رقم به بیش از ۱۳۲ میلیون لیتر افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درحالی که در میانه زمستان به‌سر می‌بریم و در این موقع از سال انتظار ثبت پیک جدید مصرف بنزین وجود ندارد، مصرف روزانه بنزین افزایش عجیب و غریب داشته است.

اول اسفند‌ماه بود که جعفر سالاری‌نسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، میزان مصرف روزانه بنزین کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد. حال، امروز جواد اوجی، وزیر نفت، از افزایش مصرف روزانه بنزین به 132 میلیون لیتر خبر داده است.

طبق خبری که وزارت نفت منتشر کرده، وزیر نفت امروز در حاشیه بازدید از مرکز دیسپچینگ شرکت ملی نفت ایران، در حضور خبرنگاران صداوسیما و رسانه‌های روابط عمومی وزارت نفت و جایی که خبرنگاران خبرگزاری‌ها و دیگر رسانه‌های رسمی حضور نداشتند، اظهار داشت: "همزمان با کاهش شدید دمای هوا و استمرار شبکه گازرسانی کشور، شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و پخش فرآورده‌های نفتی بیش از 132 میلیون لیتر بنزین را در تعطیلات اخیر توزیع کردند."

بنا به گفته وزیر نفت، دلیل افزایش عجیب و غریب مصرف روزانه بنزین، اوج‌گیری سفرهای برون‌شهری در تعطیلات اخیر بوده است. در این صورت، در تعطیلات اخیر، به مثابه ایام نوروز، سفرهای برون‌شهری انجام شده که رکوردی نوروزی در میانه زمستان در مصرف بنزین به‌ثبت رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top