تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/12/10 - 09:21
کد خبر: 497763

ناوچه آلمانی ۲ موشک به سمت پهپاد آمریکایی شلیک کرد

ناوچه آلمانی ۲ موشک به سمت پهپاد آمریکایی شلیک کرد

رسانه‌های آلمانی چهارشنبه گزارش دادند، یک کشتی جنگی این کشور که به دریای سرخ اعزام شده است، به دلیل اشتباه در محاسبات، ۲ موشک به سمت یک پهپاد آمریکایی شلیک کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت دفاع آلمان تایید کرد که این حادثه روز دوشنبه رخ داد.

بوریس پستوریوس وزیر دفاع آلمان گفت که تلاش ناوچه «هسن» برای شناسایی یک پهپاد ناشناس ناکام ماند و در نتیجه به سمت آن شلیک کرد اما این شلیک «موفقیت‌آمیز نبود».

وی افزود که بعدا مشخص شد شیء پرنده یک «پهپاد شناسایی» بوده است.

به نوشته هفته‌نامه آلمانی اشپیگل، ناوچه هسن ۲ موشک به سمت این پهپاد شلیک کرد اما این موشک ها به دلیل «نقص فنی» در دریا سقوط کردند.

این نشریه به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، افزود این پهپاد یک «ریپر آمریکایی» بود و به نظر می‌رسد که «بعنوان بخشی از ماموریت ضدترور آمریکا» در دریای سرخ فعالیت می‌کرد.

روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه نوشت که برخی «پهپادهای رزمی آمریکا در منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرند که ارتباطی با عملیات در دریای سرخ ندارند.»

وزارت دفاع آلمان اعلام کرد، شلیک ناوچه هسن پس از آن رخ داد که هیچ یک از متحدان این کشور گزارشی در مورد حضور یک پهپاد در منطقه ندادند.

اشپیگل نوشت، مقام‌های نظامی معتقدند این حادثه نشان داد که همکاری میان متحدان در ماموریت‌های مختلف در مناطق اطراف یمن «باید بهبود یابد.»

هسن اوایل هفته جاری بعنوان بخشی از ماموریت اتحادیه اروپا برای کمک به آنچه که تضمین امنیت کشتیرانی در دریای سرخ خوانده شده است، وارد منطقه شد.

ارتش آلمان چهارشنبه مدعی شد که این ناوچه سه‌شنبه شب ۲ پهپاد را که توسط حوثی‌های یمن پرتاب شده بودند، سرنگون کرد.

از زمان شروع جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، ارتش یمن اعلام کرد در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی های عازم سرزمین‌های اشغالی را هدف عملیات خود قرار داده یا توقیف کرده است.

ارتش یمن پیش از این بارها اعلام کرده است که به اعمال محدودیت علیه کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی را تا توقف جنایات جنگی اشغالگران علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top