تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/14 - 15:39
کد خبر: 498234

بایدن جواب تلفن نتانیاهو را نمی دهد

بایدن جواب تلفن نتانیاهو را نمی دهد

چیک رسانه خبری از عدم تمایل رئیس جمهور آمریکا به گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه میدان «النابلسی» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شبکه اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع اعلام کرد که پس از وقوع حادثه میدان النابلسی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تمایلی به گفت‌وگوی تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نشان نداده است.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد عدم پایبندی نتانیاهو به وعده‌هایش به جو بایدن برای باز نگه داشتن گذرگاه‌ها جهت ورود کمک‌های بشردوستانه سهم به‌سزایی در تشدید شکاف‌ها و اختلافات دارد.

این در حالی است که دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی روز دوشنبه گزارش‌ها مبنی بر امتناع جو بایدن از گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو پس از فاجعه کامیون حامل کمک در شمال نوار غزه را تکذیب کرد.

دفتر نخست وزیری دولت اشغالگر اعلام کرد: گزارش درباره خودداری بایدن از صحبت با نخست وزیر نتانیاهو خبر جعلی است.

این دفتر افزود: نخست وزیری پس از این حادثه درخواست گفت‌وگو با رئیس جمهور را نداده و آمریکایی‌ها هم که به هر حال اسرائیل را متهم به این حادثه نکرده‌اند، خواستار گفت‌وگویی با نخست وزیر نشدند.

در ماه‌های اخیر، روابط ۲ طرف با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده‌است، به‌ویژه با توجه به این واقعیت که نتانیاهو بارها مانع از مذاکرات برای تشکیل کشور فلسطین شده و در مورد افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه به توافق نرسیده است.

پنجشنبه گذشته نیروهای اشغالگر صهیونیست در میدان النابلسی در خیابان «البحر» در شهر غزه، فلسطینی‌های بی‌دفاعی را هدف قرار دادند که منتظر رسیدن کامیون‌های حامل کمک و گرفتن آرد بودند. به گفته وزارت بهداشت غزه، این کشتار هولناک منجر به شهادت ۱۱۸ تن و زخمی شدن ۷۶۰ نفر دیگر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top