تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/14 - 20:10
کد خبر: 498263

اعلام نهایی منتخب خبرگان در تهران

اعلام نهایی منتخب خبرگان در تهران

رییس ستاد انتخابات استان تهران با اعلام منتخبان مجلس خبرگان رهبری در این استان گفت: ‏۳۲‬ کاندیدای مجلس شورای اسلامی در دور دوم به رقابت خواهند پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید عباس جوهری بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از پایان شمارش و اعلام نتیجه نهایی ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران خبر داد و اظهار کرد: از جمع کاندیداهای رقابت مجلس خبرگان رهبری ۱۶ نفر به عنوان منتخبین مردم انتخاب شدند که اسامی این افراد به شرح ذیل است؛

علیرضا اعرافی

محسن قمی

حسینعلی سعدی

محمدعلی موحدی کرمانی

محمود رجبی

علی مؤمن‌پور

غلامعلی صفایی

سیدمحمدعلی موسوی جزایری

محمود محمدی عراقی

غلامعلی نعیم‌آبادی

قربانعلی دری نجف‌آبادی

غلامرضا مصباحی‌مقدم

عبدالجواد ابراهیمی‌فر

احمد دانش زاده مؤمن

سعید صلح میرزایی

محمدرضا ناصری

جوهری در ادامه با اشاره به پایان فرآیند برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز عنوان کرد: از جمع ۱۰ حوزه انتخابیه، نتیجه ۹ حوزه انتخابیه اطلاع رسانی شده است.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر به علت کثرت نامزدها و حضور ۳۰ نماینده، فرآیند شمارش آرا به طول انجامیده است، گفت: ۱۴ نفر از منتخبین مجلس این حوزه انتخابیه با کسب ۲۰ درصد از آرای مأخوذه صحیح به عنوان منتخب مردم معرفی و به مجلس شورای اسلامی راه یافته و ۳۲ نفر باقی مانده نیز در رقابت دور دوم حضور پیدا خواهند کرد.

وی در تشریح زمان برگزاری دور دوم رقابت‌ها در حوزه انتخاب نمایندگان مجلس عنوان کرد: بر اساس پیشنهاد وزارت کشور و تعیین وقت از سوی شورای نگهبان در اردیبهشت ماه دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه تهران برگزار خواهد شد.

جوهری در ادامه خطاب به مردم بیان کرد: از همه عزیزان به ویژه مردم بصیر و فهیم استان تهران که با وجود بمباران تبلیغاتی دشمن پای نظام و انقلاب ماندند و در انتخابات شرکت کردند کمال تقدیر و تشکر را دارم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران در ادامه با اشاره به میزان داوطلبان در انتخابات گفت: در این دوره شاهد حضور و رقابت سه برابری نامزدها نسبت به دوره‌های قبل بودیم و در این راستا از همه داوطلبان که با حضورشان به گرم شدن تنور انتخابات کمک کردند تشکر می‌کنم.

وی از همکاری همه عوامل و هیئت‌های اجرایی و نظارت، اعضای شورای تأمین و اداری، اعضای شعب و نیروهای بسیج، امنیتی و انتظامی، فرمانداران، بخشداران، نمایندگان فرمانداری، شهرداری‌ها، حوزه فناوری و مخابرات و ثبت احوال و همه دستگاه‌های اداری کمک کننده به امر انتخابات نیز تقدیر به عمل آورد و افزود: از صدا و سیما و خبرنگارانی که رسانه بودند و به فرآیند امر خطیر انتخابات یاری رساندن نیز خدا قوت گفته و کمال قدردانی را اعلام می‌کنم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از فرصت ۴۸ ساعتی برای اعتراض افرادی که آرای آنها شمارش و اعلام شده نیز خبر داد و اظهار کرد: این افراد می‌توانند اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام کنند و انشاالله ظرف مدت ۷ روز به اعتراضات رسیدگی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تفنگدار سابق آمریکایی: به ایران آمدم تا از طرف مردم آمریکا از مردم ایران عذرخواهی کنم
تفاوت بختیاری‌زاده با تارتار در دربی
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
استقبال خانواده‌ها از دبیرستان پلیس
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵
تداوم «جنگ افروزی»، نتیجه ثابت انتخابات رژیم صهیونیستی است
فایننشال تایمز درباره تبعات تجاوز به ایران: موج تورم جدید در راه است
اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند
طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد
طولانی‌ترین تاخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
از «درآمد نفت صفر شد» تا اعتراف دیرهنگام/ بانک مرکزی چگونه عامل دلار ۲۲۰ هزار تومانی شد؟
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور ماه
حراج منافع ملی؛ نسخه نهایی جبهه اصلاحات
اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران
انفجارهای مهیب در حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن
مسأله بنزین راه‌حل دارد؛ با شوک و تغییر مداوم قواعد، مسأله را بزرگ‌تر نکنیم.
۹ انتصاب در فراجا با احکام سردار رادان
زاکانی: تجمعات تا زمان تشخیص رهبری پابرجاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top