تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/12/16 - 19:33
کد خبر: 498527

خضریان: برای توقف روند افزایشی تلفات حوادث رانندگی نوروز باید اقدام عاجل شود

خضریان: برای توقف روند افزایشی تلفات حوادث رانندگی نوروز باید اقدام عاجل شود

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس آمار اعلام شده، تلفات ناشی از حوادث رانندگی نوروز ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته بود و به عدد ۱۲۱۷ نفر رسید لذا باید برای توقف این روند اقدامات عاجل انجام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نود در خصوص بررسی اقدامات انجام شده برای کاهش حوادث رانندگی و اصلاح نقاط حادثه خیز اظهار داشت: با توجه به روند افزایشی تصادفات رانندگی در سال جاری و پیش بینی افزایش آمار در تعطیلات نوروزی ابتدای سال و رسیدن به 20 هزار نفر و خسارات اقتصادی ناشی از تصادفات کمیسیون در آستانه تعطیلات پایان سال با حضور فرمانده پلیس راهور و معاون وزیر راه و همچنین نمایندگان، سازمان برنامه و مرکز پژوهش‌ها موضوع را بررسی کرد.

وی افزود: بررسی روند اقدامات انجام شده برای اصلاح مسیرها و راه‌های حادثه خیز و میزان توجه دستگاه‌های مسئول به وظایف قانونی خود و همچنین پیشنهاد اقدامات کوتاه مدت برای کاهش حوادث در  تعطیلات پایان سال یکی از موضوعات مورد اهتمام در جلسه کمیسیون بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: بر اساس آمار اعلام شده تلفات ناشی از حوادث رانندگی نوروز 1402 نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و به عدد 1217 نفر رسید که نشان می‌دهد برای توقف این روند اقدامات عاجل و برنامه‌ریزی‌های لازم باید انجام شود. 

خضریان تأکید کرد: لزوم نقش آفرینی بیمه‌ها در تأمین اعتبارات  و با توجه به تمکن مالی آنها و بهره‌مندی اقتصادی ناشی از کاهش تصادفات، انجام وظایف قانونی دستگاه‌های دولتی، لزوم استاندارد سازی و کیفی سازی تولید خودرو و توجه به مولفه‌ی راه، وسیله و قوانین مقرارت موضوع مورد تأکید همه کارشناسان، مسئولین و اعضای کمیسیون بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد در کوتاه مدت موضوع اعمال قانون در مورد سرعت مطمئنه توسط پلیس با به کارگیری ابزارهای مختلف مورد توجه قرار گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top