تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/12/17 - 22:48
کد خبر: 498583

هشدار به تمام تاکسی‌های اینترنتی

هشدار به تمام تاکسی‌های اینترنتی

سخنگوی سازمان تعزیرات خواستار حذف گزینه "عجله دارم" در تاکسی‌های اینترنتی شده و هشدار داده بود: این امر تخلف و گران‌فروشی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی اعتراض گسترده کاربران اسنپ از گزینه "عجله دارم" که منجر به افزیش ۲۰ تا ۳۰ درصدی کرایه پایه مسیرهای درخواستی می‌شد و در پی ورود تعزیرات و دیوان عدالت اداری به این موضوع، از عصر امروز پنجشنبه ۱۷ اسفند کاربران اسنپ گزارش دادند که گزینه "عجله دارم" از اپلیکیشن این تاکسی اینترنتی حذف شده است.

همچنین امروز سخنگوی سازمان تعزیرات خواستار حذف گزینه "عجله دارم" در تاکسی‌های اینترنتی شده و هشدار داده بود: این امر تخلف و گران‌فروشی است.

وی تاکید کرده بود: «عجله دارم» فقط یک گزینه است که فرد به موجب آن باید مبلغ بیشتری پرداخت کند، کسی که این گزینه را انتخاب می‌کند، نه زودتر به مقصد رسانده می‌شود و نه امکان اضافه‌تری به مردم داده می‌شود؛ معمولاً متقاضی را دو، سه بار در انتظار می‌گذارند و نهایتاً زمانی که گزینه عجله دارم را با رقم ۲۵، ۳۰ درصد بالاتر قبول می‌کنند.

اسفنانی با تذکر به مدیران تاکسی‌های اینترنتی از آن‌ها خواست که گزینه «عجله دارم» را حذف کنند تا مردم دچار مشکل نشوند.

وی تاکید کرده بود که مطابق مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا چنانچه تخلف گرانفروشی احراز شود، رئیس شعبه به آن‌ها اجازه داده حکم به پلمپ دهد یا بنر نصب کنند که این واحد متخلف است و از ادامه خدمات جلوگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم| رحیمی: ثابت کنید اگر ارز ترجیحی حذف نشده بود قحطی می‌آمد/ بلاگرهای نشسته بیخ گوش رئیس‌جمهور در مورد قحطی آمار غلط می‌دهند
زنگ خطر نفوذ بی‌حد سلبریتی‌های مجازی
زنگ خطر نفوذ بی‌حد سلبریتی‌های مجازی
پیکر اکبر عبدی بدرقه شد
تماشای تلویزیون باعث تخریب مغز می شود
خبر خوب برای کادر درمان؛ محاسبه اضافه کاری در تعطیلات غیر تقویمی
مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیر پیشرفت است
ترامپ قصد ندارد تنش‌ با ایران را گسترش دهد
تمام زیرساخت‌های آمریکا در اربیل نابود شد
بازگشت لبنانی‌ها به «زوطر غربی»
پیشنهاد وزیر علوم برای تدوین چارچوب بین‌المللی حفاظت از دانشمندان
لایحه احداث پناهگاه‌ها در دستور کار شوراست
برادر اکبر عبدی؛ شهیدی که از تیپ ۵۵ هوابرد شیراز آسمانی شد
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top