تاریخ انتشار: شنبه 1402/12/19 - 11:27
کد خبر: 498672

لغو فعالیت بانک ملی ایران در عراق؟

لغو فعالیت بانک ملی ایران در عراق؟

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت: ایران و عراق به گسترش روابط تجاری، پولی و بانکی علاقه‌مند هستند و این اقدام با توافق بانک‌های مرکزی دو کشور قابل انجام است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یحیی آل‌اسحاق رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در مورد توقف تعلیق فعالیت بانک ملی ایران در عراق توسط بانک مرکزی عراق، اظهار کرد: چند بانک ایرانی در عراق مجوز داشتند و فعالیت می‌کردند اما به‌دلیل مسائل ارزی و مسائل تحریم‌های آمریکا فعالیت این بانک‌ها در عراق کمتر شده بود و بانک مرکزی عراق پیشنهاد تعلیق فعالیت این بانک‌ها را داده بود.

وی در ادامه گفت: اما اخیراً بانک مرکزی عراق اعلام کرده است که فعالیت بانک ملی ایران در عراق ادامه پیدا می‌کند. ما به‌دنبال این هستیم که شرایطی را به وجود بیاوریم که علاوه بر ادامه فعالیت بانک ملی در عراق، میزان فعالیت‌ها نیز افزایش پیدا کند، این امکان با همکاری و توافق بانک مرکزی ایران و بانک مرکزی عراق انجام می‌شود.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق تأکید کرد: بنابراین فضایی که در رابطه با تعلیق فعالیت بانک ملی ایران در عراق، ایجاد شده بود با اطلاعیه بانک مرکزی عراق منتفی شده است.

آل‌اسحاق با اعلام اینکه "در زمان حاضر میزان روابط تجاری ایران و عراق حدود ۱۰ میلیارد دلار است"، اظهار کرد: بر این اساس تعامل‌ها و فعالیت‌های بانکی ایران و عراق می‌تواند بسیار افزایش پیدا کند اما به‌دلیل مسئله تحریم‌ها و دلار آمریکا این تعاملات کمی محدود شده است‌. ایران و عراق علاقه‌مند به افزایش بیشتر روابط پولی، بانکی و تجاری هستند و برای این اقدام هر دوطرف باید برای ایجاد شرایط مناسبی جهت افزایش مناسبات تلاش کنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق در پایان گفت: فعالیت یا عدم فعالیت بانک‌های ایرانی در عراق آن‌چنان اثری بر روابط تجاری فعلی این دو کشور ندارد اما گسترش فعالیت بانک‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد. حجم تعاملات تجاری ایران و عراق بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار است که بخش عمده آن توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و در زمان حاضر در این بخش هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top