تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/21 - 19:52
کد خبر: 498914

همه برنامه‌های سحر و افطار تلویزیون +جدول

شبکه‌های تلویزیونی برای سحر و افطار ویژه‌هایی را تدارک دیدند که شاید برنامه‌هایی همچون محفل و زندگی پس از زندگی مهمترین آن‌ها باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  شبکه‌های سیما ویژه برنامه‌هایی را برای سحر و افطار تدارک دیده که در ادامه به جزئیات آنها می‌پردازیم:

سحری پای تلویزیون

*** شبکه یک با «ماه خدا» از امام رضا

به گزارش تسنیم، ویژه برنامه سحرگاهی «ماه خدا» مطابق هر سال سحرهای ماه رمضان ساعت ۳:۳۰ بامداد روی آنتن شبکه یک می رود. این برنامه با بیان نکات اخلاقی، معرفتی، دعا نیایش و اذان صبح تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.

«ماه خدا» با اجرای حسن سلطانی و با سخنرانی حجت‌الاسلام نظافت و به تهیه‌کنندگی یونس قاسمی از حرم مطهر علی بن موسی الرضا علیه السلام روی آنتن خواهد رفت. و بعد از جزخوانی روزانه قرآن کریم با عنوان «ثقلین» از حرم امام رضا (ع) پخش خواهد شد.

 همه برنامه‌های سحر و افطار تلویزیون +جدول

*** بیان نقش حضرت زهرا (س) در جامعه اسلامی با «سحرنشینی» در شبکه دو

ویژه برنامه سحرگاهی «سحرنشینی» حوالی ساعت ۴ بامداد روی آنتن شبکه دو می‌رود.

این برنامه با محوریت توجه به جایگاه مادران و اهمیت نقش مادری در جامعه امروز و همچنین با بیان صفات و ویژگی‌های حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش ایشان در جامعه اسلامی با اجرای راحله امینیان هر سحر ماه مبارک رمضان روانه آنتن خواهد شد.

«سحر نشینی» کاری است از گروه خانواده شبکه دو به تهیه‌کنندگی سید محمد موسویان و کارگردانی سیدصادق شهربانویی در ۳۰ قسمت پخش می‌شود.

*** میزبانی «ماه من» از کارشناسان دینی در شبکه سه

شبکه سه برنامه «ماه من» را برای روزه داران ماه خدا تدارک دیده است. «ماه من» از سحرگاه تا اذان صبح با اجرای نجم الدین شریعتی با کارشناسی حجج اسلام علیرضا پناهیان و سیدحسین آقامیری روی آنتن می‌رود. همچنین در بین برنامه به مناجات خوانی و مداحی همراه با سخنرانی مذهبی پرداخته می شود.

*** مناجات خوانی در «چهارگاه» شبکه چهار

برنامه ویژه سحر شبکه چهار با نام «چهارگاه» با مضمون مناجات‌خوانی، کهن‌خوانی و آوازخوانی از ساعت ۳:۳۰ تا اذان صبح پخش می شود.

این برنامه با اجرای دکتر اسماعیل آذر و حضور متین رضوانی پور، حسام الدین سراج و حسن بلخاری، چهره‌های آشنای ادب و موسیقی و فلسفه به عنوان کارشناس روی آنتن می‌رود. در این برنامه از آثار کهن شعر و ادب فارسی که دارای مضامین عرفانی و قالب مناجات هستند، خوانده می شود. در برنامه، هر شب مناجات خوانی، سحری خوانی و چاووشی خوانی یکی از نواحی کشور نیز گنجانده شده است.

**** «سدره» شبکه تهران در میزبان روزه‌داران از کربلای معلی

ویژه برنامه سحرگاهی گروه معارف شبکه تهران سیما با عنوان سدره، هر روز از ساعت ۳ تا ۵ بامداد با اجرای محیار عبدالهی از کربلای معلی به صورت زنده و مستقیم روانه آنتن می شود.

*** «دل ‌آرام» شبکه قرآن از حرم حضرت معصومه (س)

ویژه برنامه زنده سحرگاهی «دل ‌آرام» هر بامداد از ساعت ۳ تا اذانگاهی صبح از حرم حضرت معصومه (س) برای علاقمندان پخش می شود.

این برنامه با اجرای سیدوحید مرتضوی و کارشناسی حجج‌الاسلام دکتر رفیعی و مهدی میرباقری از حرم حضرت معصومه سلام الله علیها، شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها روی آنتن می رود.

*** «وقت سحر» با شبکه افق

«وقت سحر» ویژه برنامه سحرگاهی ماه مبارک رمضان است که با اجرای حامد عسگری و محمد قاسمی و با حضور حاج حسین یکتا، حجت الاسلام طباخیان و دکتر علی غلامی برای روزه داران پخش می‌شود.

«وقت سحر» حوالی ساعت ۳ بامداد با آیتم های متعدد و گفتگو با کارشناسان برای روزه داران روی آنتن می رود.

**** سحر شبکه امید با «بیست چهل»

شبکه امید برنامه «بیست چهل» (۲۰۴۰) با طعم تغییر شرایط دنیا پس از ۷ اکتبر و طوفان الاقصی با طعم ظهور و آخرالزمان را برای مخاطبان خود در لحظات سحرگاهی پخش می کند. این برنامه با اجرای سیدحمید لاجوردی روی آنتن می رود.

*** «سر سفره خدا» شبکه کودک با حضور شخصیت‌های جدید و اجرای نمایش های طنز

«سر سفره خدا» ویژه برنامه سحرگاهی ماه مبارک رمضان است که با اجرای حامد مدرس و احسان مهدی و شخصیت های جدیدی با اجرای نمایش های طنز، در یک فضای پرنشاط روی آنتن می رود. این برنامه حوالی ساعت ۳:۳۰ پخش می شود.

**** شبکه جام جم با «ماه من» به استقبال اذان صبح می رود

 همه برنامه‌های سحر و افطار تلویزیون +جدول

«ماه من» ویژه سحر، از ۲۲ اسفند، قبل از اذان صبح، به مدت ۸۰ دقیقه از شبکه جام جم پخش می شود.

افطاری پای تلویزیون

**** پیوندهای مشترک امت اسلامی در«هلال» با حضور مهمانانی از ملیت های مختلف در شبکه یک

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ویژه‌برنامه افطارگاهی «هلال» با اجرای محمد دلاوری، از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

برنامه «هلال» در گروه اجتماعی شبکه یک سیما تولید می‌شود و با حضور مهمان‌هایی از ملیت‌های مختلف، دریچه‌ای به سبک زندگی مسلمانان جهان اسلام در ماه امت باز می‌کند و پیوندهای مشترک امت اسلامی را از دل قصه و سرگذشت مهمان‌ها به تصویر می‌کشد.

ویژه‌برنامه «هلال»، در روزهای ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۱۷ روی آنتن خواهد رفت.

**** با «پناه» روایتی از بازخوانی قصه میهمانان امام رضا (ع) در شبکه دو

«پناه» ویژه برنامه افطار شبکه دو سیما به میزبانی حرم مطهر امام رضا (ع) و با مشارکت آستان قدس رضوی همزمان با آغاز ماه رمضان از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

برنامه «پناه» با اجرای مصطفی امامی هر غروب قبل از لحظات عرفانی اذان مغرب تا بعد از آن با موضوع مهر امام رضا (ع) برای همه از حرم مطهر ایشان به صورت زنده تقدیم نگاه مخاطبان می شود.

این برنامه هر شب با حضور میهمانانی ویژه همراه با سوژه ای از جنس مهربانی و روایت‌هایی شنیدنی از بازخوانی قصه میهمانان آقا علی بن موسی الرضا (ع) همراه مخاطبان است. هدیه مهربانی و نجوا به همراه شگفتانه‌هایی برای میهمانان از دیگر آیتم‌های پناه است که به مدت ۳۰ شب میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

این برنامه به تهیه کنندگی حسام جمارانی، کارگردانی محمد خندان در سی قسمت ۹۰ دقیقه ای هر روز ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

**** کارشناسانی از ایران و جهان مهمان «محفل» افطاری شبکه سه

برنامه تلویزیونی «محفل» به تهیه کنندگی سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی و اجرای رسالت بوذری، از ابتدای ماه مبارک رمضان هر روز در ساعات پیش از افطار از شبکه سه میهمان خانه مخاطبان رسانه ملی خواهد بود.

حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان و میزبانان ایرانی و بین‌المللی این برنامه خواهند بود.

**** توصیف تجربه گران «زندگی پس از زندگی» از طبقات هفتگانه آسمان

برنامه پرمخاطب و پرطرفدار «زندگی پس از زندگی» همچون سال های گذشته با روایتی از تجربیات افرادی که تجربه نزدیک به مرگ را تجربه کردند، قبل اذان مغرب از شبکه چهار پخش می شود. این برنامه با اجرای عباس موزون روی آنتن می رود.

**** «آن» و «بعد از آن» شبکه نسیم در لحظات افطار

این برنامه تلویزیونی به تهیه کنندگی سید احمد موسوی صمدی و سینا شعربافی با اجرای صابر خراسانی، از ابتدای ماه مبارک رمضان هر روز در ساعات پیش از افطار و پس از آن، از شبکه نسیم در قاب رسانه ملی خواهد بود.
این برنامه با حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شده و در قالبی نو به بررسی قصه های انسان های متفاوت و خاص خواهد پرداخت.

**** افطار در «شبستان» شبکه تهران

«شبستان» عنوان ویژه برنامه افطار شبکه تهران است که در ماه مبارک رمضان هر شب از ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن می رود. این برنامه با اجرای محسن قره شیخ لو در قالب یک مهمانی ساده افطاری از شبستان مسجد صنیع الدیوان یکی از مساجد معروف شهر تهران و با قدمتی بیش از ۱۱۰ سال، تماشایی می شود.

در این ویژه برنامه حجت الاسلام محمد محمدی به عنوان کارشناس درخصوص سوژه ها و موضوعات متنوع با مهمانان گفتگویی خودمونی دارد و هر شب یکی از کانون های فرهنگی و هنری مساجد تهران نیز در برنامه حضور خواهند داشت.

*** «بهارترین بهار» هر افطار از حرم حضرت معصومه (س) در شبکه قرآن

ویژه برنامه «بهارترین بهار» هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از حرم حضرت معصومه (س) به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

این برنامه با اجرای مهدی اعرابی و کارشناسی حجج ‌اسلام سعیدی آریا، لقمانی و تراشیون از حرم حضرت معصومه سلام الله علیها، شبستان امام خمینی (ره) روی آنتن می رود.

**** «همسفره» ویژه برنامه افطار شبکه افق

«همسفره» افطارهای ماه مبارک رمضان از شبکه افق سیما روانه آنتن می‌شود. این برنامه که در ایام ماه مبارک رمضان پیش از افطار روانه آنتن می‌شود در هر قسمت میزبان مهمانان مردمی و فعالان فرهنگی است. «همسفره» به تهیه کنندگی میثم ریاحی و با اجرای محمدمحسن آزادی پخش می‌شود.

*** «ماه ماه» شبکه سلامت خاطرات کادر درمان را از امدادهای الهی روایت می‌کند

ویژه برنامه افطاری شبکه سلامت با نام «ماه ماه» به صورت زنده با اجرای اسماعیل باستانی ساعت ۱۷:۳۰ به روی آنتن شبکه سلامت سیما می رود. در این برنامه با پزشکان و کادر درمان گفتگو می شود و خاطرات آنها از لحظاتی که حضور خدا را کاملا در فرآیند درمان احساس کردند، روایت می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانیال ایری رسما پرسپولیسی شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
متکی: جنگ زمینی علیه ایران بلوف است
پزشکیان: علم بدون مهارت و ایمان، راهگشای حل مشکلات کشور نیست
سرلشکر جعفری: رهبر شهید طی ۳۷ سال، امت آماده برای بعثت را شکل داد
تیم‌ ملی فانکشنال فیتنس ایران نایب قهرمان آسیا شد
وزارت بهداشت: ۱.۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا نیاز داریم
دیدار و گفتگوی معاونین وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن
ادعای مقام پاکستانی درباره ادامه مذاکرات پیرامون بازگشایی تنگه هرمز!
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد از دسامبر ۱۹۸۲ رسید
آیین بزرگداشت امام مجاهد شهید +عکس
مهران مدیری تحت درمان است
مومنی: آموزش و پرورش باید در کنار سه قوه، «قوه چهارم» کشور باشد
«ایران دیجیتال» مسیر توانمندسازی نسل آینده را آغاز کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
 قانون مقابله با نفوذ؛ ضرورتی راهبردی برای حفظ استقلال ملی از مسیر شفافیت
عارف: دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال فروپاشی اجتماعی است
ترامپ: در آستانه توافق با ایران نیستیم
دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد
۳ مدال برنز برای فرنگی‌کاران جوان ایران
علی‌آبادی: مصرف برق کشور برای نخستین‌بار در دو سال اخیر کاهشی شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top