تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/22 - 21:26
کد خبر: 499049

محسن چاوشی ۱۰ زندانی یزدی را آزاد کرد

محسن چاوشی ۱۰ زندانی یزدی را آزاد کرد

خواننده محبوب کشورمان با درج فراخوان کمک به آزادی محکومین جرایم غیر عمد یزدی در صفحه اجتماعی خود ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی ساعت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را برای آزادی محکومان فراهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشجو، با پیگیری محسن چاوشی و کمک ۲۰۰ میلیونی خیرین جمعیت حیدر، زمینه آزادی ۱۰ زندانی جرایم غیر عمد استان یزد و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده در آستانه سال نو فراهم شد.

خواننده محبوب کشورمان با درج فراخوان کمک به آزادی محکومین جرایم غیر عمد یزدی در صفحه اجتماعی خود ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی ساعت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را برای آزادی محکومان فراهم کرد.

این هنرمند مطرح و پرطرفدار که سابقه کمک به آزادی بسیاری از محکومین مالی جرایم غیر عمد را کشور را در پرونده خود دارد، شنبه فراخوان کمک به آزادی ده محکوم مالی را با مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در صفحه اجتماعی خود اعلام کرده و ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی این مبلغ توسط طرفداران و دوستداران این چهره هنری تحت عنوان جمعیت حیدر جمع آوری شد.

سید مسعود عظیمی، مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد در خصوص این اقدام خداپسندانه توسط این هنرمند محبوب کشور گفت: هنرمند واقعی کسی است که به افکار و صداهای درونی خود گوش می‌کند آن را با چاشنی خلاقیت و نوآوری ترکیب می‌کند آنها را از طریق یک مهارت مانند موسیقی به تصویر می‌کشد و در کنار آن از شهرت و محبوبیت خود استفاده کرده و در راستای کمک به مردم و هم نوع استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: اینکه یک هنرمند از تمام ظرفیت‌های خود در راستای آزادی مددجویان جرایم غیر عمد استفاده می‌کند نشان از درک بالای او از معنی هنر است و بسیار خرسندیم که قطار کمک این هنرمند برای دومین بار به ایستگاه یزد رسید و این خواننده محبوب آزادی را قبل از عید نوروز به زندانیان جرایم غیر عمد عیدی داد.

گفتنی است؛ این خواننده پر طرفدار کشور سال گذشته نیز مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را به ستاد دیه استان یزد اهدا کرده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top