تاریخ انتشار: شنبه 1402/12/26 - 10:16
کد خبر: 499321

این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی موجود در چای‌، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از خواص نوشیدن چای بسیار شنیده‌ایم و گاه نوشیدن تنها یک استکان چای خستگی‌مان را دربرده و آرامش برایمان به ارمغان آورده است اما حالا متخصصان حوزه سلامتی می‌کوشند تا راز نهفته چای یعنی ««خاصیت ضدپیری» آن را آشکار کنند.

بر اساس پژوهشی که در دانشگاه سیچوان در چنگدو چین انجام شد، نوشیدن سه فنجان چای در روز می‌تواند طول عمر را افزایش می‌دهد.

دانشمندان در این پژوهش، روی پنج هزار و ۹۹۸ بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و همچنین هفت هزار و ۹۳۱ نفر در چین که سنشان بین ۳۰ تا ۷۹ سال بود، مطالعه و بررسی کردند. از شرکت‌کنندگان سوال شد که آیا چای سیاه، سبز، زرد یا چای سنتی اولانگ (نوعی چای سنتی در چین) می‌نوشند و اینکه در روز چند فنجان چای مصرف می‌کنند. همچنین با کنار هم گذاشتن درصد چربی بدن، کلسترول و فشار خون، سن بیولوژیکی هر شرکت‌کننده را محاسبه کردند.

به گزارش نیویورک‌پست، با توجه به اینکه این پژوهش صرفا «مشاهده‌ای» بود، محققان نتوانستند اثبات کنند که نوشیدن چای روند پیری زیستی (بیولوژیکی) را کند می‌کند؛ با وجود این، افرادی که دائم چای می‌نوشیدند، نشانه‌هایی از کندتر شدن روند پیری نشان دادند. اکثر این افراد مرد بودند، رژیم غذایی سالم‌تری داشتند، الکل مصرف می‌کردند و کمتر با اضطراب و بی‌خوابی مواجه بودند.

به گفته محققان، نوشیدن حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز، ممکن است مشهودترین مزایای ضدپیری را عرضه می‌کند.

طبق نتایج محققان، مصرف متوسط چای در میان مصرف‌کنندگان دائمی این نوشیدنی، قوی‌ترین فواید ضد پیری را به همراه داشت و در کسانی که نوشیدن چای را متوقف کردند، نشانه‌های پیری افزایش یافت.
محققان بر این باورند که پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی در چای که باکتری‌های روده را تعدیل می‌کند، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.

آن‌ها همچنین خاطرنشان کردند که فلاونوئیدها (نوعی پلی‌فنل که چای غنی از آن است) می‌توانند طول عمر کرم‌ها، کک‌ها و موش‌ها را افزایش دهند.

البته محققان در این پژوهش نوع خاصی از چای، دمای این نوشیدنی و اندازه فنجان را بررسی نکردند. آن‌ها همچنان در حال پژوهش در این زمینه‌اند و تاثیر چای بر بیماری‌های مربوط به افزایش سن مانند بیماری‌های قلبی‌عروقی، دیابت، زوال عقل و برخی انواع سرطان‌ها را بررسی و مطالعه می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
زلنسکی: یا دنبال سلاح اتمی می‌رویم یا ...
حرف‌های جالب حامد بهداد درباره دوران دانشجویی اش
واکنش فرهاد مجیدی به سرمربی جدید استقلال
حملات سنگین موشکی حزب الله به عکا
راهکار جدید بریکس برای دلار زدایی تحقق می‌یابد؟
داتیس پرو؛ مرجع اخبار و آموزش‌های تکنولوژی و فناوری اطلاعات
بررسی مزایا و معایب استفاده از فویل آلومینیوم در خانه
نصرتی ، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شد
نظارت بر تاکسی‌ها هوشمند می‌شود
ایرج طهماسب به تئاتر برگشت
لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن در یک فیلم جدید
قاشق هخامنشی با طراحی پیچیده الهام‌گرفته از اساطیر کهن ایران!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top