تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/05 - 17:35
کد خبر: 499853

تلگرام در اسپانیا فیلتر شد

تلگرام در اسپانیا فیلتر شد

به دستور دادگاه عالی اسپانیا و به عنوان یک اقدام احتیاطی به طور موقت دسترسی شهروندان این کشور به پیام رسان تلگرام قطع شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از یورونیوز، پس از آنکه ۴ رسانه بزرگ اسپانیا ( مدیاست، آترس مدیا، موی استار و اجیدا) با شکایتی مدعی شدند این پیام رسان محتوای تولیدی آنها را که تحت حفاظت قانون کپی رایت نیز است، بدون اجازه خالقان آنها منتشر می کند، سانتیاگو پدراز قاضی دادگاه اسپانیایی با ممنوعیت موقت این پلتفرم موافقت کرد.

دسترسی به تلگرام از روز دوشنبه( پس فردا) تعلیق خواهد شد اما برخی تهیه کنندگان سرویس های موبایل از روز شنبه این پیام رسان را مسدود کرده اند.

قاضی دادگاه از شرکت مالک تلگرام خواسته بود اطلاعات خاصی در چهارچوب این پرونده را ارسال کند. اما پس از آنکه تلگرام به درخواست های پدراز پاسخی نداد، وی نیز دستور به ممنوعیت پلتفرم داد. به گفته منابع حقوقی این ممنوعیت موقت است و فقط چند روز طول می کشد.

در این میان اپراتورهای مخابراتی مختلف برای پیروی از دستور دادگاه عالی، دسترسی به تلگرام را مسدود کرده اند.

با وجود اعتراض برخی کاربران به ممنوعیت پلتفرم، قاضی اعلام کرد رای او به دلیل عدم همکاری شرکت صادر شده است.

البته اسپانیا تنها کشوری نیست که تلگرام را مسدود کرده است. برخی کشورهای دیگر نیز برای جلوگیری از پخش شدن محتوای انتقادی مجبور شده اند آن را مسدود کنند. چین در سال ۲۰۱۵ میلادی این پیام رسان را مسدود کرد. علاوه بر آن تایلند، پاکستان، ایران و کوبا نیز به دلایل مشابه این پلتفرم را مسدود کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top