تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/01/07 - 18:53
کد خبر: 499937

رونمای از ۵ سالن‌ جدید پردیس سینمایی آزادی

رونمای از ۵ سالن‌ جدید پردیس سینمایی آزادی

۵ سالن جدید پردیس سینمایی آزادی با حضور جمعی از اهالی سینما، مدیران حوزه هنری، سازمان سینمایی سوره و موسسه بهمن سبز رونمایی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سالن‌های جدید پردیس سینما آزادی که قرار بود برای اکران نوروزی آماده بهره‌برداری شوند، چهارشنبه 16 اسفندماه با حضور جمعی از اهالی سینما رونمایی شدند تا با دریافت مجوزهای قانونی میزبان مخاطبان در نوروز 1403 شوند.

منوچهر شاهسواری، سعید خانی، مرتضی شایسته، محمد حسین فرحبخش، حبیب اسماعیلی، سید ضیاء هاشمی، سید ابراهیم عامریان، هادی اسماعیلی، امیر حسین علم الهدی، غلام رضا فرجی، سید جمال ساداتیان، علی آشتیانی‌پور، مریم پیرکاری، مجید اکبرشاهی، رضا زارعی، عبدالحمید قره داغی، حمیدرضا جعفریان، محمد ملک ثابت و سمیه کاظم بیگی از جمله حاضران در این برنامه بودند.

پروژه توسعه و تبدیل پردیس سینما آزادی به مجموعه فرهنگی چند منظوره که شامل ساخت سالن‌‌های سینمایی جدید، سالن سینمایی کودک، شهربازی کودکان و فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی است به همت موسسه بهمن سبز از ابتدای دی‌ماه امسال آغاز شد و برای بهره برداری در عید نوروز ۱۴۰۳ آماده گردید. در این طرح ۵ سالن سینمایی با ظرفیت  بیش از ۳۲۰ صندلی به مجموعه سینمایی آزادی اضافه شده است.

هادی اسماعیلی، مدیرعامل بهمن سبز در این مراسم با تاکید بر لزوم توسعه سینماهای حوزه هنری برای خدمت رسانی بهتر به مردم گفت: در بازسازی سالن‌های جدید پردیس سینما آزادی که در مدت زمان 2 ماه صورت گرفت، تلاش کردیم علاوه بر رعایت استانداردهای سینماسازی برای ساخت سالن‌های با کیفیت، پروژه را طوری مدیریت کنیم که هیچگونه اختلالی در برنامه عادی اکران‌های زمستانی این سینما به وجود نیاید.

ساخت پردیس‌های فرهنگی چند منظوره خانواده محور برنامه جدید توسعه سینماهای حوزه هنری است که توسط موسسه بهمن سبز اجرا می‌شود. مراسم افتتاحیه مجموعه فرهنگی چند منظوره پردیس سینما آزادی در سال آینده همزمان با راه‌اندازی مجموعه شهربازی و فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی برگزار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top