تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/01/15 - 21:49
کد خبر: 500459

حمایت قاطع چین از ایران در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود

حمایت قاطع چین از ایران در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود

معاون وزیر خارجه چین امروز در گفت‌وگوی تلفنی با علی باقری حمله اسرائیل به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را نقض فاحش کنوانسیون وین، منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل خواند و بر حمایت قاطع چین از ایران در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس؛ دنگ لی معاون منطقه‌ای وزارت امور خارجه چین عصر امروز (چهارشنبه) ۱۵ فروردین ماه در تماس تلفنی با علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه در خصوص حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق گفت‌وگو کرد.

مقام ارشد وزارت خارجه چین با اعلام موضع کشورش در محکومیت این حمله، آن را نقض فاحش کنوانسیون وین، منشور سازمان ملل متحد و حقوق بین‌الملل خواند. معاون وزیر خارجه چین همچنین با اشاره به مواضع صریح پکن در نشست فوق العاده شورای امنیت سازمان ملل در روز گذشته، بار دیگر بر حمایت قاطع از ایران در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود تأکید کرد.

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تمجید از همدردی دولت چین و مواضع صریح آن کشور، بر ضرورت برخورد قاطع و مسؤولانه همه کشورها با این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی و پاسخگو کردن این رژیم در نقض قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی تأکید کرد.

معاون وزیر خارجه ایران در این گفت‌وگو همچنین با ابراز تأسف از استمرار نسل کشی و محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی یادآور شد که موضع آمریکا و برخی کشورهای غربی در عدم محکومیت اقدامات این رژیم سبب استمرار و افزایش تنش‌ها در منطقه شده است و امروز مسؤولیت تشدید سطح تنش‌ها در منطقه با کشورهایی است که با حمایت خود از این رژیم یا سکوت و همراهی خود بر دامنه رفتارهای گستاخانه آن افزوده‌اند.در این تماس تلفنی دو طرف در خصوص مسائل دوجانبه و سایر موضوعات مورد علاقه تبادل نظر کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top