تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/19 - 09:11
کد خبر: 500699

ترافیک سنگین در معابر پایتخت

ترافیک سنگین در معابر پایتخت

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در معابر پایتخت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز یکشنبه ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی، شرقی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین و نیمه سنگین اما روان در سطح پایتخت بودیم.

وی ادامه داد: انتهای بار ترافیکی در بزرگراه بابایی _ روی پل امام علی (ع)، شهید سلیمانی _ صیاد، زین الدین_ شمس آباد، علامه _شقایق، امام علی (ع) _جانبازان، شهید سلیمانی – صیاد شیرازی است.

سرهنگ شریفی در خصوص ترافیک در محورهای غربی پایتخت افزود: ترافیک در بزرگراه‌های شیخ فضل الله _ در هر دو مسیر فعلاً روان است و در آبشناسان – اشرفی، همت _ بعد از جنت آباد، چمران - نهج البلاغه، یادگار امام (ره) _ شیخ فضل الله و حکیم _ شقایق هم روان است.

سرهنگ شریفی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت است.

وی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ بمنظور اجرای طرح جناغی ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیرهای ناگهانی خودروها جهت ورود به رمپ ها و خروجی بزرگراه‌ها خودداری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری می‌دهند.

وی افزود: ترافیک امروز از مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر تهران سنگین است که می‌طلبد شهروندان گرامی ضمن مدیریت سفرهای خود از ترددهای غیر ضرور در سطح معابر پایتخت خودداری کنند.

وی گفت: راکبین موتورسیکلت به این نکته توجه داشته باشند که به دلیل انباشت گازهای آلاینده در داخل تونل‌ها ممکن است آنان بدون هیچ تصادف و برخوردی واژگون شوند و سر آنها با دیواره بتنی تونل‌ها برخورد نماید که موجب بروز حوادث جبران ناپذیری خواهد شد.

سرهنگ شریفی بیان داشت: در ساعت ۰۶:۲۰ امروز صبح در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شیخ فضل الله نرسیده به یادگار یک دستگاه اتوبوس دچار نقص فنی شده که به همین دلیل شاهد ترافیک در این محدوده هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۸ محور راهبردی برای تحقق منویات رهبر انقلاب در حوزه علم و فناوری
آماری هولناک از کشتار زنان در غزه و کرانه باختری به دست اشغالگران
ترور رهبر ایران اشتباهی فاحش بود
عراقچی پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات برزیل را تبریک گفت
اقدامات دولت پاسخگوی مطالبات معترضان نیست
پاسخ ایران به نماینده آمریکا: بر اساس واقعیات سخن بگوئید نه اتهام
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ بار به یمن حمله کرد
خشم چندلایه در اروپا از مدرسه تا خیابان‌
رواق دارالذکر حرم رضوی؛ میعادگاه عزاداران فاطمی در جوار مزار رهبر شهید
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اردن
بوی رفتن نتانیاهو می‌آید؟
پیام رهبری به مدال آوران بازتولید مرجعیت تمدنی و خیزش عمیق علمی است
استقرار چادرهای خدمت‌رسانی در ۵۰ میدان بزرگ تهران
زنگ خطر برای اردوگاه نتانیاهو؛ مشارکت انتخاباتی پایین‌تر از رقیب
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
تخلف‌های رانندگی به رفتار عادی تبدیل شده است
ناتوانی واشنگتن در ارائه تضمین‌های امنیتی آشکار شده است
ایران آماده انتقال جنگ به خاک آمریکا است
واکنش وزیر بهداشت به کمبود پزشک در مناطق محروم
علیرضا بیرانوند به فجر شهیدسپاسی پیوست
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top