تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/19 - 09:19
کد خبر: 500703

کاهش ساعات کاری ادارات قطعی است؟

کاهش ساعات کاری ادارات قطعی است؟

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، قانون اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری شامل تعطیلی دو روز در هفته و کاهش ساعت کاری، بحث ساماندهی کارکنان شرکتی و لایحه صیانت از حقوق زنان را سه لایحه مصوب کمیسیون اجتماعی مجلس خواند که باید در ابتدای سال ۱۴۰۳ و در روزهای پایانی مجلس یازدهم با اولویت در صحن علنی مجلس بررسی و تصویب شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین گودرزی، نماینده مردم دورود و ازنا و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره اولویت‌های مصوبات کمیسیون اجتماعی مجلس در سال ۱۴۰۳ ، قانون اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری که شامل تعیین دو روز تعطیلی در هفته و کاهش ۱۶ ساعت کار ماهانه برای تمامی کارکنان را از اولویت‌های اول کمیسیون اجتماعی خواند و گفت: درواقع کلیات آن تصویب شده و شور دومی است. باید به سرعت ماده و تبصره‌های آن تصویب شوند، چراکه میلیون‌ها نفر منتظر تصویب این قانون هستند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی اولویت دیگر این کمیسیون برای بررسی در صحن علنی مجلس در سال ۱۴۰۳ را بحث ساماندهی کارکنان شرکتی خواند و گفت: این لایحه اعاده شده از هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام است و کمیسیون اجتماعی باید در فاصله ۳۰ تا ۴۰ روز باقی‌مانده از مجلس یازدهم راجع به آن کاری انجام دهد.

گودرزی در ادامه تصویب لایحه صیانت از حقوق زنان در برابر خشونت را اولویت دیگر کمیسیون اجتماعی در روزها و ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۳خواند و گفت: این لایحه یک لایحه بسیار معتبر است که کمیسیون اجتماعی مجلس سال‌ها روی آن کار کرده و به جای خوبی رسیده است. رئیس مجلس هم -پیرو فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر این لایحه- قول داده است این لایحه را در اولویت طرح و بررسی در صحن علنی مجلس قرار دهند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی تاکید کرد: البته کار کمیسیون اجتماعی در همه این لوایح به پایان رسیده و در نوبت صحن علنی مجلس هستند و کارهایی است که در ایام باقی‌مانده مجلس یازدهم باید به اتمام برسند، تصویب و ابلاغ شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
فیلم| خلاصه بازی ایران ۲ ـ نیوزیلند ۲ در جام جهانی
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند در جام جهانی
گزارش کامل بازی ایران و نیوزیلند در جام جهانی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده +فیلم
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top