تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/01/20 - 09:19
کد خبر: 500829

کربی: آمریکا از اسرائیل ناامید شده است

کربی: آمریکا از اسرائیل ناامید شده است

مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید گفت ایالات متحده به‌طور فزاینده‌ای از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه ناامید شده است .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «جان کربی» مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید یکشنبه به ای‌بی‌سی‌ نیوز گفت: «این نشان‌دهنده میزان و درجه ناامیدی فزاینده‌ای است که ما از نحوه اجرای این عملیات‌ها و نحوه عملکرد اسرائیلی‌ها در میدان، از نظر تلفات غیرنظامی داشته‌ایم. بنابراین ما به‌طور فزاینده‌ای ناامید شده‌ایم.»

کربی افزود: «بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اطمینان داده که تل‌آویو به درخواست‌های آمریکا رسیدگی خواهد کرد. توقع داریم کابینه اسرائیل به تعهدات خود برای مقابله با تهدیدات علیه غیرنظامیان در این منطقه عمل کند و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به آنجا را بدهد.»

جان کربی خاطرنشان کرد: «باید ببینیم که آیا آنها واقعا به این تعهدات در طول زمان، به روشی پایدار و قابل راستی‌آزمایی، عمل می‌کنند تا اعتماد، آن هم نه فقط میان امدادگران و نیروهای اسرائیل، بلکه بین مردم غزه و اسرائیل احیا شود، یا خیر.»

مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید در همان روز در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس مدعی شد که واشنگتن هنوز هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه از سوی رژیم صهیونیستی در جریان عملیات نظامی آن در نوار غزه نمی‌بیند!

این در حالیست که از زمان آغاز یورش‌های زمینی و هوایی صهیونیست‌ها به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۳۳ هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که اکثر آن را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. همچنین حدود ۲۵۰ امدادگر هم طی این حملات در سراسر فلسطین اشغالی کشته شدند.

تازه‌ترین مورد کشتار امدادگران، حمله به کاروان خیریه آمریکایی «آشپزخانه مرکزی جهانی» در اول آوریل است که جان هفت تن را گرفت و موجی از محکومیت‌ها را برانگیخت. هفت امدادگر مذکور از استرالیا، لهستان، بریتانیا، فلسطین و یک شهروند دوتابعیتی از ایالات متحده و کانادا بودند و این سازمان بشردوستانه پس از این جنایت مرگبار، عملیات خود را در منطقه متوقف کرد.

در حالی که پیشتر شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع آگاه ناشناس گزارش داد که جو بایدن، بنیامین نتانیاهو را در آخرین تماس که پنج‌شنبه گذشته انجام شد، تهدید کرد که اگر رژیم صهیونیستی روش جنگ خود را در نوار غزه تغییر ندهد، عواقب ناگواری برایش در پی خواهد داشت، اما ویدیویی از بایدن در کنار خبرنگاران منتشر شده که از او می‌پرسند آیا او تهدید کرده کمک‌های نظامی به تل‌آویو را متوقف می‌کند؟ و بایدن پاسخ می‌دهد: «من از آنها خواستم به کارشان ادامه بدهند!»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
ولایتی: ساعت صفر فرارسیده و پرتابگرها آماده می‌شوند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top