تاریخ انتشار: شنبه 1403/02/01 - 12:08
کد خبر: 502041

آخرین خبرها از حمله هوایی به پایگاه الحشدالشعبی

آخرین خبرها از حمله هوایی به پایگاه الحشدالشعبی

رسانه های عراقی از انفجار در مقر الحشد الشعبی در استان بابل عراق خبر دادند که در پی آن یک نفر شهید و بیش از ۱۰ نفر زخمی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ منابع امنیتی مطلع جزئیات جدیدی از حملات هوایی صورت‌گرفته به پایگاه کالسو در استان بابل عراق منتشر کردند.

رسانه‌های عراقی از افزایش زخمی‌های حمله به پایگاه و مقر نیروهای الحشد الشعبی عراق در استان بابل به 14 نفر خبر دادند. یک نفر نیز در این انفجار شهید شده است. در بین زخمی‌ها، افراد غیرنظامی نیز دیده می شود.

مقاومت اسلامی عراقی رژیم اسرائیل را عامل این حمله دانسته و در واکنش به آن، در کمتر از ساعاتی، بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

الحشد الشعبی انفجار در مقر خود را تأیید کرد

سازمان الحشد الشعبی عراق طی بیانیه ای اعلام کرد که انفجاری در مقر این نیروها در پایگاه کالسو واقع در استان بابل رخ داده و متعاقبا، تیمی برای انجام تحقیقات در این باره راهی منطقه شده و این انفجار منجر به وارد آمدن خسارت مادی شده است.

با این حال، مسئول دفتر المیادین در بغداد و شبکه‌ العربیه مدعی شده‌اند که علت انفجار حمله هوایی بوده است.

شبکه المیادین حمله پهپادی را عامل انفجار در پایگاه مذکور دانسته و خبرنگار العربیه نیز مدعی شلیک پنج موشک به این پایگاه شده است.

شبکه پی‌.بی‌.اس نیز به نقل از یک مسئول آمریکایی گزارش داد: ارتش آمریکا در منطقه‌ای که حادثه در آن رخ داده، هیچ گونه فعالیتی نداشته است.

ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که گزارش‌های منتشر شده در مورد حمله هوایی آمریکا به این پایگاه صحت ندارد.

ابو آلا الولائی، دبیر کل گردان‌های سید الشهدای عراق در واکنش به حادثه پایگاه نظامی کالسو الحشد الشعبی گفت: هرکسی که پشت این حمله به پایگاه الحشد الشعبی باشد، هر که می‌خواهد باشد، ما پاسخ خواهیم داد.

وزارت کشور عراق: ماهیت انفجار مشخص نیست

خبرگزاری فرانسه به نقل از منبعی در وزارت کشور عراق گزارش داد که هنوز ماهیت انفجار مشخص نبوده و معلوم نیست حادثه به دلیل حمله هوایی بوده یا حمله پهپادی.

کمیته‌ امنیتی بابل: حمله هوایی شده است

علی رغم اینکه سازمان الحشد الشعبی عراق درباره انفجار در پایگاه کالسو نتیجه قطعی اعلام نکرده، کمیته امنیتی در استان بابل، در این باره گفته است: میزان آتش سوزی در مکان انفجار به دلیل مهمات نبوده، بلکه آتش سوزی در درخت‌ها و پوشش گیاهی اطراف پایگاه در نتیجه حمله هوایی رخ داده است.

حضور رئیس ستاد الحشد الشعبی عراق در پایگاه کالسو

ابوفدک المحداوی، رئیس ستاد الحشد الشعبی عراق از پایگاه کالسو که هدف حمله موشکی قرار گرفته است، ساعتی پیش بازدید کرد.

اولین پاسخ مقاومت عراق به حمله به پایگاه الحشد الشعبی

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای که به این مناسبت منتشر کرده، علاوه بر تأکید بر اینکه این عملیات در حمایت از مردم و مقاومت فلسطین در برابر جنایت‌های رژیم اسرائیل صورت گرفته، همچنین اعلام کرده است که این حمله در واکنش به نقض حاکمیت عراق و حمله به نیروهای الحشد الشعبی بوده است.

رژیم صهیونیستی دخالت در حمله به مقر الحشد الشعبی عراق را انکار کرد

در حالی که برخی منابع و از جمله مقاومت عراق، رژیم صهیونیستی را مسئول حمله به مقر حشد شعبی در عراق می دانند، سی ان ان به نقل از یک مقام اسرائیلی منکر دخالت در این انفجار شد.

یک مقام اسرائیلی در این باره به سی سی ان گفت که اسرائیل هیچ ارتباطی به این انفجار نداشته است.

پیش از این آمریکا هم دخالت در این حمله را رد کرده بود.

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه ای اعلام کرده است که حمله پهپادی به شهر اشغالی ایلات در واکنش به نقض حاکمیت عراق و حمله به نیروهای الحشد الشعبی بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top