تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/02/04 - 19:18
کد خبر: 502510

سلیمی: از اقدام پلیس در برخورد با بدحجابی حمایت می‌کنیم

سلیمی: از اقدام پلیس در برخورد با بدحجابی حمایت می‌کنیم

عضو هیأت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: نمایندگان مجلس از اقدام پلیس در برخورد با ناهنجاری‌ها و بدحجابی در سطح جامعه حمایت می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اجرای «طرح نور»، گفت: فراجا به دنبال مدیریت افرادی است که به صورت سازماندهی شده به دنبال کشف حجاب هستند‌، این افراد با دستور اقدام به بی‌حجابی می‌کنند.  

وی افزود: برخی با فضاسازی به دنبال این هستند که فراجا را در حالت انفعالی قرار دهند. فراجا در اطلاعیه‌هایی، به صراحت نحوه اقدام خود را اعلام کرده است. 

عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مخاطب فراجا عموم مردم نیستند، بلکه مقصود افرادی هستند که به صورت سازماندهی شده اقدام به بی‌حجابی می‌کنند، البته فراجا اعلام کرده اسنادی در مورد این افراد در اختیار مردم قرار خواهد داد، امیدواریم این اتفاق هر چه زودتر صورت گیرد. 

حجت‌الاسلام سلیمی تأکید کرد: فراجا این بار به دنبال اقدامات قاعده‌مند است، لذا عموم مردم با فراجا همکاری کنند تا پلیس بتواند آن جمعیت اندک هنجارشکن را با راهنمایی و توصیه به مسیر قانون برگرداند. 

عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش قانونی و شرعی پلیس، گفت: همه مکلف به انجام قانون هستند، در این زمینه ما خلأ قانونی نداریم. پلیس به عنوان ضابط قضایی، حق اعمال قانون را دارد. شرعاً هم حجاب واجب است. در واقع چه از نظر شرعی و چه قانونی بانوان موظف به رعایت حجاب هستند.

سلیمی تصریح کرد: علاوه بر این، امروز برخی از کشورهای متخاصم رویکردهای سیاسی نسبت به مسأله حجاب دارند، در واقع برخی از افراد فریب خورده با دستور این کشورها دست به چنین اقداماتی می‌زنند.

وی همچنین تصریح کرد: نمایندگان مجلس از اقدام پلیس در برخورد با ناهنجاری‌ها و بدحجابی در سطح جامعه حمایت می‌کنند.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: این کشورها هزینه‌های هنگفتی جهت اضمحلال فرهنگ اسلامی در کشور کرده‌اند تا از قضیه حجاب به نفع اهداف خود بهره‌برداری کنند، لذا فراجا موظف است افراد فریب خورده را متقاعد کند تا دست از رفتارهای هنجارشکنان بردارند‌.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top