تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/02/13 - 09:36
کد خبر: 503430

فیلم سیاه مرد بدهکار از زن طلبکار

فیلم سیاه مرد بدهکار از زن طلبکار

مردی که متهم است در یک قرار ساختگی به زنی را مورد تعرض قرار داده است، در دادگاه کیفری ادعا کرد شاکی خودش به او نزدیک شده و رابطه برقرار کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک سال قبل زنی به نام مریم با مراجعه به پلیس آگاهی از مردی به نام محمود به اتهام تعرض شکایت کرد.

وی در تشریح ماجرا به مأموران گفت: چند سالی است که در کارگاهی که دارم، مشغول کار هستم. یک سال قبل مردی به نام محمود با من همکار شد. از آنجا که به ظاهر مرد موجهی بود به او اعتماد کردم و یک روز سر صحبت را با من باز کرد و گفت سال قبل خانه‌ای را با ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه رهن کرده‌ام و حالا صاحبخانه گفته که باید ۲۰۰ میلیون تومان دیگر به او پرداخت کنم تا قرارداد اجاره را تمدید کند. به من گفت اگر نتوانم پول را پرداخت کنم حتماً زندگی‌ام به هم می‌ریزد چون با پولی که دارم نمی‌توانم خانه‌ای اجاره کنم.

وی ادامه داد: محمود آن روز به قدری مظلومانه فریبم داد که دلم برایش سوخت و بدون مشورت و هماهنگی با همسرم ۲۰۰ میلیون تومان به او قرض دادم و قرار شد ظرف ۳ ماه وام بگیرد و پولم را پس بدهد. بعد از آن پیش خودم فکر می‌کردم که توانستم کار ثوابی انجام دهم و زندگی یک زوج را از نابودی نجات دهم. اما یک ماه بعد محمود به بهانه اینکه حقوقش پایین است از کارگاه من رفت اما به من گفت که به زودی وامم جور می‌شود و پول را پس می‌دهم.

شلکی اظهار کرد: ۳ ماه از این ماجرا گذشت، اما نه از محمود خبری شد و نه از پس دادن پول. چندباری با تلفنش تماس گرفتم اما جواب نداد تا اینکه به سختی توانستم او را پیدا کنم. برایش توضیح دادم که پول را بدون اطلاع همسرم به او داده بودم و اگر متوجه شود زندگی‌ام خراب می‌شود. محمود هم عذرخواهی کرد و گفت که فردا به کارگاهی که کار می‌کند بروم تا پولم را پس بدهد. من هم بعد از پایان کارم به کارگاهی که گفته بود، رفتم.

ویافزود: خودش در آنجا تنها بود بعد برایم آبمیوه‌ای آورد که به محض خوردن از هوش رفتم. چند ساعت بعد که به هوش آمدم متوجه شدم او به من تعرض کرده و فیلم سیاه از من گرفته است. وقتی اعتراض کردم با لحنی تهدیدآمیز گفت فیلم پیش من محفوظ است و اگر در این باره با کسی حرف نزنی و سراغ پولت را نگیری فیلم را کسی نمی‌بیند. اما من تصمیم گرفتم شکایت کنم.

پس از اظهارات شاکی مأموران به ردیابی متهم پرداختند و وی را در همان کارگاهی که کار می‌کرد بازداشت کردند. او بعد از انتقال به پلیس آگاهی منکر تعرض شد و اظهارات مریم را دروغ خواند.

در دادگاه چه گذشت

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. در ابتدای این جلسه شاکی با تشریح ماجرای تعرض، فیلم سیاه و بدهی ۲۰۰ میلیونی از قضات درخواست اشد مجازات برای متهم کرد.

سپس متهم به جایگاه رفت و با رد اتهامش به قضات گفت: وقتی در کارگاه این زن مشغول به کار شدم او از همان ابتدا خودش را به من نزدیک کرد. مدام از همسرش گلایه می‌کرد و از من خواست با هم صمیمی شویم. موضوع بدهی ۲۰۰ میلیون تومانی هم ربطی به رابطه من و او نداشت و نمی‌دانم که چرا این دو مسأله را به هم ربط داده است. من اتهام آزار و اذیت و تعرض را قبول ندارم.

پس از اظهارات متهم، قضات ختم جلسه را اعلام کردند و برای صدور رأی وارد شور شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top