تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/19 - 09:26
کد خبر: 503937

استقلال، دروازه‌بان را از فوتبال حذف کرده است!

استقلال، دروازه‌بان را از فوتبال حذف کرده است!

در بازی‌های اخیر استقلال، تعداد شوت‌های داخل چارچوب این تیم با تعداد گل‌هایش مساوی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این روزها هر شوتی که استقلال به چارچوب دروازه حریفانش می‌زند تبدیل به گل می‌شود. آبی‌ها این هفته باز هم با ۲شوت داخل چارچوب ۲گل زدند و بر ذوب‌آهن پیروز شدند. درست مثل دو هفته قبل که با ۳شوت داخل چارچوب ۳گل به شمس‌آذر زده بودند و دقیقا مثل هفته قبل‌تر که در شهر اراک فقط با یک شوت داخل چارچوب آلومینیوم را یک بر صفر شکست دادند استقلال این هفته در مصاف با ذوب‌آهن ۱۵شوت زد که خیلی بیشتر از ۶شوت ذوب‌آهن در طول ۹۰دقیقه بود. اما با این وجود شوت‌های داخل چارچوب دو تیم ۲ بر یک به سود استقلال، یعنی همان نتیجه نهایی بازی به ثبت رسیده است.

استقلال در مصاف با ذوب‌آهن ۶۰درصد مالکیت توپ داشت و فقط ۴۰درصد از زمان بازی توپ را به حریفش سپرد. ۵۵۱پاس برای آبی‌پوشان و ۳۳۶پاس برای ذوب‌آهن نشان‌دهنده توفیق بیشتر استقلال در تصاحب توپ و چرخاندن آن در زمین است. استقلال در دقت پا هم آماری بسیار بهتر از حریف داشت. ۷۹.۷ برای استقلال و ۷۲درصد برای ذوب‌آهن نشان‌دهنده برتری همه‌جانبه آبی‌پوشان در طول مسابقه داشته است. مسابقه‌ای که نهایتا امید گل استقلال در آن ۰.۸۵ و امید گل ذوب‌آهن ۰.۶۱ ثبت شده است. یعنی آبی‌ها فقط به اندازه ۰.۲۴ گل برتری داشتند اما با اختلاف یک گل پیروز شدند.

بهترین بازیکن این مسابقه از دید متریکا ماشاریپوف بود. ستاره ازبکستانی آبی‌ها که گل اول تیمش را زد ۲پاس کلیدی هم داشت و با نمره ۷.۸۵ بالاتر از بلانکو، علیاری و رضاوند بهترین بازیکن این میدان شد. بلانکو در این بازی ۶گله شد و ماشاریپوف هم دومین گل این فصلش را به ثمر رساند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top