تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/19 - 20:36
کد خبر: 504026

افزایش دما از جمعه و ادامه بارش‌های بهاری

افزایش دما از جمعه و ادامه بارش‌های بهاری

به گفته مدیر‌کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی، روز آینده ۲۰ اردیبهشت در شمال شرق کاهش محسوس دما داریم‌، اما از جمعه تا یکشنبه هفته آینده در اغلب نقاط کشور افزایش دما پیش‌بینی می‌شود‌.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز در استان‌های ساحلی خزر، شمال شرق، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز‌، در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد تگرگ داریم و این شرایط جوی فردا نیز در این نقاط حاکم است‌.

مدیر‌کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امشب و فردا شدت بارش‌ها در استان‌های گلستان، سمنان، خراسان رضوی و خراسان شمالی خواهد بود‌.

وی افزود: روز جمعه ۲۱ اردیبهشت در برخی نقاط خراسان شمالی، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی همچنین ارتفاعات البرز مرکزی بارش داریم‌.

ضیائیان اضافه کرد: روز شنبه ۲۲ اردیبهشت بارشی در کشور نخواهیم داشت، اما یکشنبه موج بارشی جدید به کشور وارد می‌شود و در غرب و شمال غرب، استان‌های‌ غربی خزر‌ و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی مجدداً بارش خواهیم داشت.
مدیر‌کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: روز آینده در شمال شرق کاهش محسوس دما داریم‌، اما از جمعه تا یکشنبه هفته آینده در اغلب نقاط کشور افزایش دما پیش‌بینی می‌شود‌.

وی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده قسمتی ابری در برخی ساعات وزش باد شدید و رگبار باران‌ پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۲۳ و ۱۵ درجه خواهد بود.

ضیائیان اضافه کرد: روز آینده‌ بندرعباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای یک درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.
هشدار تشکیل موج‌های با ارتفاع بیش از 2 متر
‌مدیر‌کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از ظهر چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ تا اواخر وقت جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱ افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده 28 نات و بیشتر و افزایش ارتفاع امواج در سواحل تا 2 متر و دور از سواحل بیش از 2 متر پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: ‌این شرایط جوی‌ در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان و در نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز پیش‌بینی می‌شود.

مدیر‌کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: اثر این مخاطره‌ خطر غرق‌شدن شناگران، پاره‌شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی‌، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک، قایق‌های صیادی و نیمه‌ سنگین و سنگین و اختلال در فعالیت سکوهای نفتی پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: توصیه می‌شود منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی در دستور کار باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top