تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/26 - 11:47
کد خبر: 504769

گواردیولا: خوشحالیم اما جشن نمی‌گیریم

گواردیولا: خوشحالیم اما جشن نمی‌گیریم

سرمربی سیتی از پیروزی برابر تاتنهام و بازگشت به صدر جدول رده‌بندی خوشحال است اما به شاگردانش هشدار داد که ماموریت هنوز به پایان نرسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در دیدار معوقه هفته سی و چهارم رقابت‌های  لیگ برتر انگلیس، منچسترسیتی میهمان تاتنهام بود و با دو گل به برتری رسید تا صدر را از آرسنال پس بگیرد. منچسترسیتی در بازی پایانی با وستهم روبه‌رو خواهد شد و با برتری مقابل این تیم قهرمانی در لیگ برتر را قطعی خواهد کرد.

به نوشته دیلی میل، پپ گواردیولا در نشست خبری بعد از بازی گفت: بازی بسیار سختی بود چرا که تاتنهامی‌ها با اعتماد به نفس بالا و دوندگی زیاد بازی می‌کردند. بازی کردن برابر تاتنهام به ویژه در خانه این تیم همیشه سخت است. تاتنهام اگر سرمربی خود را حفظ کند در آینده به تیمی باورنکردنی تبدیل می‌شود.

گواردیولا درباره نزدیک شدن تیمش به قهرمانی گفت: آرام باشید چرا که ماموریت هنوز به پایان نرسیده است. بازیکنان تنیس می گویند که همیشه آخرین ضربه برای قهرمانی سخت‌ترین ضربه است. ما فصل قبل برابر استون ویلا چنین چیزی را تجربه کردیم. چند سال قبل نیز آگوئرو در دقیقه ۹۳ برابر کوئینز پارک رنجرز گل قهرمانی را به ثمر رساند. بنابرین بازی پایانی سخت است و هر احتمالی وجود دارد. من آرام هستم و به بازی با وستهام فکر می‌کنم. به مهار آنتونیو، بوین و پروس فکر می‌کنم. می‌دانیم که برای چه به میدان خواهیم رفت و به همین خاطر نهایت تلاش‌مان را به کار می‌گیریم.

گواردیولا درباره درخشش اورتگا که به جای ادرسون به میدان رفت، گفت: او واکنشی باور نکردنی به ضربه سون داشت و نشان داد که چه دروازه‌بان باکیفیتی است. او یک دروازه‌بان با طراز جهانی است. به نظرم اورتگا استثنایی است و چندین بار واکنش‌های باور نکردنی از خود نشان داده است.
سرمربی سیتی در پایان گفت: ما بدون شک از این پیروزی خوشحال هستیم اما اصلا جشن قهرمانی نمی‌گیریم چرا که یک بازی بسیار مهم دیگر پیش رو داریم. هر احتمالی وجود دارد. بدون شک از حمایت هواداران خود برخوردار هستیم و برای خوشحال کردن آن‌ها نهایت تلاش‌مان را به کار می‌گیریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کانادا بر سر دوراهی فروپاشی یا مقاومت
باز هم تاسیان و باز هم تطهیر ساواک!
دود تحریم نفت ایران به چشم آمریکا رفت
دستورات جدید پزشکیان ‌در پی انفجار در بندر شهید رجایی
هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند
آخرین جزئیات حادثه انفجار در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت
استقلال در بهترین زمان با برد آشتی کرد
اطلاعیه شماره ۲ سازمان مدیریت بحران کشور
تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس به ۵ نفر افزایش یافت
کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
کمک به دانشجویان خارجی در آمریکا برای مقابله با اخراج
زنان تنها ۱۶درصد شاغلان حوزه اقتصاد دیجیتال را تشکیل می دهند
دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی رفاهی پیش قدم باشند
مذاکرات دور سوم جدی تر از گذشته بود
شهادت روزانه ۳۲ کودک و ۲۲ زن در غزه
مذاکرات ایران و آمریکا شنبه آینده ادامه می‌یابد
ماموریت قالیباف به نمایندگان ۴ کمیسیون
هشدار دادستانی به فعالان فضای مجازی در پی حادثه بندر شهید رجایی
پایان دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا
فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی
نقش تاثیر معدل در راهیابی دانش‌آموزان مناطق محروم به دانشگاه‌های برتر
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top