تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/26 - 11:47
کد خبر: 504769

گواردیولا: خوشحالیم اما جشن نمی‌گیریم

گواردیولا: خوشحالیم اما جشن نمی‌گیریم

سرمربی سیتی از پیروزی برابر تاتنهام و بازگشت به صدر جدول رده‌بندی خوشحال است اما به شاگردانش هشدار داد که ماموریت هنوز به پایان نرسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در دیدار معوقه هفته سی و چهارم رقابت‌های  لیگ برتر انگلیس، منچسترسیتی میهمان تاتنهام بود و با دو گل به برتری رسید تا صدر را از آرسنال پس بگیرد. منچسترسیتی در بازی پایانی با وستهم روبه‌رو خواهد شد و با برتری مقابل این تیم قهرمانی در لیگ برتر را قطعی خواهد کرد.

به نوشته دیلی میل، پپ گواردیولا در نشست خبری بعد از بازی گفت: بازی بسیار سختی بود چرا که تاتنهامی‌ها با اعتماد به نفس بالا و دوندگی زیاد بازی می‌کردند. بازی کردن برابر تاتنهام به ویژه در خانه این تیم همیشه سخت است. تاتنهام اگر سرمربی خود را حفظ کند در آینده به تیمی باورنکردنی تبدیل می‌شود.

گواردیولا درباره نزدیک شدن تیمش به قهرمانی گفت: آرام باشید چرا که ماموریت هنوز به پایان نرسیده است. بازیکنان تنیس می گویند که همیشه آخرین ضربه برای قهرمانی سخت‌ترین ضربه است. ما فصل قبل برابر استون ویلا چنین چیزی را تجربه کردیم. چند سال قبل نیز آگوئرو در دقیقه ۹۳ برابر کوئینز پارک رنجرز گل قهرمانی را به ثمر رساند. بنابرین بازی پایانی سخت است و هر احتمالی وجود دارد. من آرام هستم و به بازی با وستهام فکر می‌کنم. به مهار آنتونیو، بوین و پروس فکر می‌کنم. می‌دانیم که برای چه به میدان خواهیم رفت و به همین خاطر نهایت تلاش‌مان را به کار می‌گیریم.

گواردیولا درباره درخشش اورتگا که به جای ادرسون به میدان رفت، گفت: او واکنشی باور نکردنی به ضربه سون داشت و نشان داد که چه دروازه‌بان باکیفیتی است. او یک دروازه‌بان با طراز جهانی است. به نظرم اورتگا استثنایی است و چندین بار واکنش‌های باور نکردنی از خود نشان داده است.
سرمربی سیتی در پایان گفت: ما بدون شک از این پیروزی خوشحال هستیم اما اصلا جشن قهرمانی نمی‌گیریم چرا که یک بازی بسیار مهم دیگر پیش رو داریم. هر احتمالی وجود دارد. بدون شک از حمایت هواداران خود برخوردار هستیم و برای خوشحال کردن آن‌ها نهایت تلاش‌مان را به کار می‌گیریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top