تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/26 - 18:54
کد خبر: 504807

بانک‌ها هم روز شنبه‌ تعطیل می‌شوند؟

 بانک‌ها هم روز شنبه‌ تعطیل می‌شوند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که روزهای جمعه و شنبه به عنوان تعطیلات پایان هفته باشد؛ البته باید این مصوبه به تایید شورای نگهبان برسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از همشهری؛ یکی از نمایندگان مجلس گفت: جزییات این که چه دستگاه‌هایی، سازمان‌های و نهادهایی در شنبه تعطیل خواهند بود، طبق آیین نامه دولت تعیین می‌‎شود.

محمدعلی محسنی بندپی، نماینده مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی در خصوص تصویب تعطیلی روز شنبه گفت: امروز در مجلس با کلیات تعطیلی شنبه موافقت شد. قطعاً به جزییات این قانون هم پرداخته خواهد شد. قرار است این قانون به شورای نگهبان برود و قطعاً اصلاحاتی صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه توضیح داد: اصل قضیه این بود که ما برای برقراری ارتباطات بیشتر با دنیا و تحقیقاتی که کارشناسان امر انجام دادند، به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی شنبه از نظر اقتصادی برای کشور مفیدتر خواهد بود تا تعطیلی پنجشنبه.

این نماینده مجلس مطرح کرد: براساس آن چیزی که امروز تصویب شد از یکشنبه تا آخر وقت پنجشنبه ساعت کاری محسوب می‎شود. جمعه که مراسم دینی برگزار می‌شود، مانند نماز جمعه و شنبه هم روز استراحت خواهد بود.

محسنی بندپی بیان کرد: حال باید ببینم نظر شورای نگهبان براساس قانون اساسی و شرع به چه شکلی خواهد بود. این قانون مخالفین و موافقین خیلی زیادی داشت و امروز صحن مجلس شرایط ملتهبی را داشت. با اینکه روزهای آخر مجلس یازدهم است و مجلس رمقی برای بررسی موضوعات نداشته باشد. همچنین ۱۶۶ نماینده فعلی در مجلس بعدی حضور ندارند، ولی امروز نمایندگان دوره یازدهم تا آخرین روز کاری نسبت به مسائلی که در کشور اتفاق می افتد حساس هستند. موافقین و مخالفین صحبت‌های خودشان را داشتند و به این شکل مصوب شد که شنبه‌ها تعطیل شود و تا ببینیم نظر شورای نگهبان چه خواهد بود.

این نماینده اشاره کرد: بعد اینکه این قانون اجرا شود، دیگر پنجشنبه ها تعطیل نخواهد بود. یعنی همانطور که ما چهارشنبه را تا آخر وقت سرکار هستیم، پنجشنبه را هم سرکار هستیم و دوباره یکشنبه سرکار برمی‌گردیم. این کلیات قانون است، اما جزییات این که چه دستگاه‌هایی، سازمان‌های و نهادهایی در شنبه تعطیل خواهند بود، طبق آیین نامه دولت تعیین می‌شود.

وی در نهایت گفت: بخش عمده می‎گفتند که ما به دولت اجازه دهیم ۵ روز کاری را خودش تعیین بکند. اما این شرایط باعث مشکل و ناهماهنگی در کل کشور می‌شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top