تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/02/26 - 21:14
کد خبر: 504824

چرا برای تعطیلی شنبه‌ها به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف می‌دهید؟

چرا برای تعطیلی شنبه‌ها به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف می‌دهید؟

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان پیرامون مصوبه امروز مجلس درباره تعطیلی شنبه‌ها توضیحاتی را مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس که نظر ایشان را پیرامون مصوبه امروز مجلس درباره تعطیلی شنبه‌ها پرسیده بود، گفت: متأسفانه این مصوبه برخلاف نظر نمایندگان موافق آن، نه فقط توجیه اقتصادی ندارد بلکه اهانت به نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز هست.

وی افزود: در توجیه این مصوبه با اشاره به تعطیلی روز شنبه در آمریکا و اروپا، به استفاده از فرصت‌های تعامل اقتصادی با جهان تکیه می‌کنند و از توضیح درباره  چهار نکته خودداری می‌ورزند و یا بی‌خبرند.

اول آن که مگر تعداد مراکز تجاری و تاجرانی که با آمریکا و اروپا تعامل تجاری دارند چه میزان است؟ دوم آن که امروزه بیشتر تراکنش‌های اقتصادی الکترونیک است و به جای تعطیلی شنبه‌ها می‌توان بر عدم تعطیلی چند بانک در این روز تأکید کرد و از این گذشته مگر فاصله چند ساعته چه تاثیر قابل اعتنائی دارد که تصمیم به تعطیلی شنبه‌ها گرفته‌اند؟! و سوم این که از ابتدا تعطیلی دو روز در هفته را اصل گرفته‌اند و سپس درباره انتخاب پنجشنبه یا جمعه به بحث نشسته‌اند و به جای پنجشنبه به شنبه رسیده‌اند و درباره علت ترجیح شنبه به پنجشنبه می‌فرمایند تعطیلی پنجشنبه متضمن زیان ۸ میلیارد دلاری است! و توضیح نمی‌دهند که این رقم را از کجا آورده‌اند؟! و چهارم که از سه مورد دیگر اهمیت بیشتری دارد، شنبه روز تعطیل رسمی یهودیان است و نباید نظام مقدس اسلامی به همراهی با آنها متهم شود.

شریعتمداری در پاسخ به این سؤال که اعلام کرده‌اند بیت رهبر معظم انقلاب با این تعطیلی مشکلی نداشته است، گفت: روال و قاعده در بیت شریف حضرت آقا اینگونه نیست و به یقین در نقل این خبر اشتباهی رخ داده است که خطائی سؤال برانگیز است باید هرچه زودتر تکذیب کنند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان، تأکید کرد: همین نسبت خلاف واقع به بیت رهبر معظم انقلاب که نباید بدون بررسی بماند، حکایت از آن دارد که تصویب‌کنندگان این مصوبه از صحت کار خود اطمینان ندارند و برای جبران این نقیصه به نقل خلاف واقع مورد اشاره روی آورده‌اند.

شریعتمداری در پایان اظهار کرد: فاصله زمانی ما با اروپا حدود ۳ تا ۴ ساعت و با آمریکا و اقیانوسیه در مواردی بیش از ۱۵ ساعت است. بنابراین هنگام روز ما در ایران با شب آنها همزمان است. آیا باید روزها را تعطیل کنیم و شب‌ها کار کنیم تا از همسوئی با کشورهای غربی و همراهی با یهودیان عقب نمانیم؟!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تعرفه ۱۰۰ درصدی خودروهای وارداتی فعلا اجرا نمی‌شود
قیمت طلا یکم اردیبهشت ۱۴۰۴؛ حباب سکه به محدوده حمایتی رسید!‍
مسکو میزبان هجدهمین کمیسیون اقتصادی ایران و روسیه
رشد شاخص کل به کمک معاملات ۲۰ همتی سهام
تشدید تنش و تناقض در مواضع سران رژیم صهیونیستی
پیام تسلیت عمار حکیم در پی درگذشت رهبر کاتولیک‌های جهان
وزیر کشور از تدوین مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری در استان‌ها خبر داد
جلسه توسعه دریا محور با حضور پزشکیان تشکیل شد
عارف: باید نظام جدی پیگیری و هماهنگی طراحی شود
حضور پزشکیان در دومین نشست استانداران در سال ۱۴۰۴
قیمت طلا امروز دوباره رکورد زد
راهنمای کامل خرید تجهیزات حرفه ‌ای کلینیک زیبایی
عمل بینی ارزان قیمت
تاثیر افزایش قیمت دلار بر قیمت کالای خواب
معجزه‌ی یادگیری آلمانی در سنین پایین: چرا و چگونه؟
۵ دلیل که باید یادگیری زبان آلمانی را شروع کنید!
پاک‌کردن پرچم آمریکا از دانشگاه تهران/ از عقب‌نشینی در برابر استکبار تا حفظ نظم آموزشی
روس‌ها خودروی داخلی نمی‌خرند/ سقوط ۴۵ درصدی خرید خودرو در روسیه
خبر مهم برای بیمه تکمیلی بازنشستگان؛ دلیل تاخیر در انعقاد قرارداد جدید مشخص شد
عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری و واکنش حماس
پاسخ گل محمدی به پیشنهاد بازگشت به پرسپولیس/ یحیی چه هدفی دارد؟
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top