تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/02/27 - 09:29
کد خبر: 504860

آخرین وضعیت سیل مشهد

آخرین وضعیت سیل مشهد

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: اینکه فوت شدن فردی را به سیل نسبت دهیم باید ابتدا توسط پزشکی قانونی تائید و سپس اعلام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا عباسی اظهار کرد: با توجه به حجم بارش ۳۸ میلی‌متری در مشهد آب افتادگی‌های قابل توجهی را در معابر عمومی سطح شهر داشتیم.

وی اظهار کرد: به جز دو منطقه از جمله سیدی و میدان انقلاب که حجم آب در این میدان بسیار زیاد است و احتمالاً زمان زیادی طول خواهد کشید تا تخلیه شود وضعیت در سایر مناطق تا حدودی پایدار شده است.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در منطقه سیدی به ۵۰ واحد مسکونی آب افتادگی داشته‌ایم، تصریح کرد: اکیپ‌های جمعیت هلال احمر و شهرداری در حال تخلیه آب هستند، البته چند واحدی هم در این منطقه تخریب شده‌اند.

وی وضعیت شبکه‌های آب و برق و گاز را پایدار و بدون مشکل اعلام کرد و گفت: اگر چه مدت‌ زمانی برای برق مشهد مشکل پیش آمد اما با حضور اکیپ و عوامل شرکت برق مشکل رفع شد.

عباسی ادامه داد: بیشترین مشکلی که در سطح شهر مشهد با آن مواجه بودیم وضعیت ترافیک بود که متأسفانه با توجه به حجم زیاد خودروها و ترافیک سنگین ارائه خدمات توسط عوامل اکیپ‌های امدادرسان با مشکل مواجه شده بود.

وی در همین خصوص گفت: با توجه به اینکه سامانه بارشی تا شامگاه یکشنبه در استان استقرار دارد از عموم شهروندان مشهدی درخواست داریم از ترددهای غیرضروری به جد پرهیز کنند.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه سامانه بارشی در روز جمعه مقداری تقویت خواهد شد، اظهار کرد: شهروندان از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند تا اگر مجدد با چنین حجم آبی مواجه شدیم عوامل امدادی بتوانند در حداقل زمان ممکن خود را به نقاط مشکل‌دار برسانند و خدمات لازم را ارائه دهند.

وی در ادامه به آخرین وضعیت افراد مفقود و کشته شدگان در سیلاب اخیر اشاره کرد و گفت: برای ارائه آمار مفقودشدگان و کشته‌شدگان باید بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد، اینکه فوت شدن فردی را به سیل نسبت دهیم باید ابتدا توسط پزشکی قانونی تائید و اعلام شود.

عباسی با بیان اینکه تا این لحظه در طرقبه شاندیز دو نفر و همچنین در شهر مشهد دو نفر نیز مفقودی داریم، عنوان کرد: هر چند اجساد مفقود شده‌های شهر مشهد پیدا شده‌اند اما باید توسط پزشک قانونی علت دقیق فوت محرز و اعلام شود.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان فریمان از ۴ نفر مفقود شده تاکنون فقط یک نفر پیدا شده است، گفت: اگر چه افرادی در سیلاب اخیر مفقود و کشته شده‌اند اما باید بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اینکه در شهرستان فریمان به دلیل آب افتادگی در سه روستا مردم به مناطق بالادست و منازل اقوام و بستگانشان انتقال داده شده‌اند، اذعان کرد: تاکنون اسکان اضطراری را در سطح استان نداشته‌ایم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
میزبانی به ایران بازگشت
غیرت انقلابی
زمان معرفی سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد
درگیری ترامپ با مقامات کالیفرنیا در آتش‌سوزی لس‌آنجلس
مجیدی رسماً سرمربی البطائح شد
قاچاق سوخت در دریا/ لوله‌های انتقال سوخت را ببینید
پذیریش ۱۳۶ مقاله برای همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم
شمار مبتلایان HMPV در حال کاهش است
افزایش تجارت با اتحادیه اقتصادی اوراسیا/ صادرات ایران به اوراسیا چقدر رشد کرد؟
ساخت یک باتری شبه جامد برای افزایش ایمنی و کارآیی خودروهای الکتریکی
فرهاد مجیدی رسما سرمربی البطائح امارات شد
کسی حق ممانعت از حضور خبرنگاران در دادگاه چای دبش را ندارد!
اظهارات رئیس عدلیه درباره آتش سوزی در لس آنجلس + ویدئو/ تازه می‌فهمند آواره‌شدن یعنی چه؟
احتکار، انحصار و تبانی ماحصل قیمت‌گذاری دستوری
گزینه‌های مطرح برای نخست وزیری لبنان چه کسانی هستند؟
کاهش ۳ درصدی ورودی سدها؛ بارندگی‌ها ۲ درصد کم شد
۱۰ والپیپر روز پدر +دانلود
رسوایی خاخام صهیونیست که ده‌ها زن را فریب داد
بارسلونا، رئال مادرید را کُشت و قهرمان سوپرجام اسپانیا شد
عراق|جزئیات نشست فراگیر چارچوب هماهنگی در دفتر حکیم
کرزی: آموزش جوانان کلید احیای امید در افغانستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top