تاریخ انتشار: جمعه 1403/02/28 - 19:00
کد خبر: 504946

مهناز افشار را پدرشوهرش هم گردن نگرفت

مهناز افشار را پدرشوهرش هم گردن نگرفت

وقتی دونفر، نه برای داشتن یک زندگی آرام خانوادگی، بلکه برای هیجانات فضای مجازی، ازدواج می‌کنند...

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  محمدعلی رامین پدر شوهر مهناز افشار در یادداشتی نوشته است: یاسین ساده‌لوح!چرا فکر می‌کردی که خیلی زرنگ هستی و بهتر از بزرگترها زندگی را می‌فهمی!؟ ازدواج شماها، برای بهره‌برداری از موقعیت هم‌دیگر بود، نه برای تشکیل یک کانون امن و آرام زندگی خانوادگی! اما مهناز افشار بعد از با فروپاشاندن خانواده‌ات، طبق تربیت خود، گام به گام تورا به سوی سقوط اعتقادی و سیاسی کشانید و تو نفهمیدی که ملاک دنیاوآخرت پدرت، ولی‌فقیه و ایستادن با انقلاب اسلامی در برابر اشرارجهانی بوده و هست!

مهناز که باپذیرشِ مأموریتِ ترویج بی‌حجابی و بی‌حیایی، مُحَرِک هر شایعه و کینه‌توزی علیه‌تو بوده، حالا ظاهراً برای دفاع از مظلومیت‌تو، با دریدگی تمام «لعنت به جمهوری اسلامی» می‌گوید؛ که البته یقیناًوحتماً، همین «لعن»، در دنیاوآخرت رهایش نخواهد کرد؛بنابراین اگر هنوز ذره‌ای از اصالت و شعور در خودت سراغ داری، بفهم که بعداز سقوطِ کامل‌ِ تو، مهناز رهایت می‌کند!

مهناز افشار را پدرشوهرش هم گردن نگرفت | نامه محمدعلی رامین به پسرش: مهناز روزی رهایت می­‌کند

آنچه می‌بینم، باید بگویم: مهناز، واقعیت و مجازی را درهم ریخته و می‌خواهد با جذابیت زنانه‌اش، نقش "مریم رجوی زیبا" را بازی کند؛ اما تو "مسعود رجوی" او نیستی و کس دیگری نیاز خواهد بود که بتواند دست به کشتار ملت خود بزند؛ اما در ابتدای عطش‌ناک کینه‌جویی‌ها، هردوباهم تحریک‌پذیر در خدمت دشمنان ایران پادویی خواهید کرد؛ هم بخاطر رنج مشترکتان و هم بخاطر پیوندتان! کاش می‌توانستی، شعله تنفرش را کم کنی تا مجبور به انتخابی سخت نباشی!

نگارش این رنجنامه، برای «منِ پدروپدربزرگ» بازگویی تلخ‌ترین کابوس وحشتناکی است که ده‌سال از بیان آن اجتناب کردم تا زندگی‌تان آسیب نبیند؛ اما امروز ادامه سرنوشت‌ مشترکتان را پرتگاه مُهلکی می‌بینم که شاید جدا از هم، با درک خطر، هردو/هرسه نجات بیابید!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top