تاریخ انتشار: شنبه 1403/03/05 - 09:21
کد خبر: 505725

واکنش فوری یک مقام فوتبالی به شایعه قتل هوادار استقلال

واکنش فوری یک مقام فوتبالی به شایعه قتل هوادار استقلال

رئیس هیئت فوتبال مازندران گفت: خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر قتل یکی از هواداران استقلال در ورزشگاه شهید وطنی پس از دیدار تیم‌های نساجی مازندران و استقلال تهران صحت ندارد و یک نزاع که خارج از ورزشگاه رخ داد و منجر به قتل هم نشد ارتباطی به هواداران ۲ تیم و مسابقه امشب ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایرنا، دقایقی پس از دیدار تیم‌های نساجی مازندران و استقلال تهران تصاویری در برخی کانال‌های هواداری استقلال و صفحات اجتماعی مبنی بر قتل یکی از هواداران تیم مهمان در درگیری بین هواداران منتشر شد اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این خبر صحت ندارد.

رحیم درزی خلردی،رئیس هیئت فوتبال مازندران اظهار کرد: پس از مسابقه، هواداران حاضر در ورزشگاه بدون هرگونه درگیری و نزاع خارج شدند و هیچ تنشی هم ایجاد نشد. بنا به اعلام مسئولان انتظامی حتی خارج از ورزشگاه و در خیابان‌ها و کوچه‌های منتهی به ورزشگاه شهید وطنی هم نزاعی بین هواداران رخ نداد.

وی افزود: بر اساس پیگیری‌هایی که از مسئولان انتظامی شهرستان قائمشهر داشتیم درگیری در یکی از کافه‌های شهر که در خیابانی دیگر و با فاصله از ورزشگاه واقع شده است رخ داد که منجر به چاقوکشی و مجروح شدن یکی از طرفین شد اما به قتل منجر نشد.

رئیس هیئت فوتبال مازندران خاطرنشان کرد: هوادارن نساجی همواره اثبات کرده‌اند در فرهنگ هواداری فوتبال سرآمد هستند و میزبانان خوبی هم برای هواداران تیم‌های مهمان هستند.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ایرنا از روابط عمومی فراجای مازندران، درگیری در یکی از پاساژهای قائمشهر بین سه نفر رخ داد که منجر به قتل نشد ۲ نفر از این افراد برای درمان به بیمارستان منتقل شدند و یک نفر دیگر نیز دستگیر شد.

به گزارش ایرنا، دیدار تیم‌های نساجی مازندران و استقلال تهران در چارچوب رقابت‌های هفته بیستوهشتم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۹:۴۵ امروز –جمعه- در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برگزار شد که با تساوی بدون گل پایان یافت و استقلال پس از هفته‌ها صدرنشینی در فاصله ۲ هفته مانده به پایان فصل صدر جدول را به پرسپولیس تحویل داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top