تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/03/03 - 15:37
کد خبر: 505795

«شهید جمهور» با روی خوش نقدها را می‌پذیرفت

«شهید جمهور» با روی خوش نقدها را می‌پذیرفت

دبیرکل حزب رفاه ملت ایران با اشاره به اینکه شهید جمهور با روی خوش نقدها را می‌پذیرفت، گفت: برخی از رؤسای جمهور خیلی انتقاد پذیر نبودند و تاب و تحمل نقد را نداشتند اما آیت‌الله رئیسی نقد پذیر بود و انتقادات بر روی مسائل نیز اثرگذار بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بهروز نعمتی در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24، با تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان به ملت ایران، مقام معظم رهبری و خانواده معزز این شهدا، اظهار داشت: شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان یک حادثه غیر مترقبه و غیرقابل انتظاری بود که اتفاق افتاد، امید است دیگر شاهد چنین اتفاقات ناگواری برای کشور نباشیم.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه شهید رئیسی تجربیات مختلفی را در عرصه‌های اجرایی، قضایی و سیاسی کشور داشت، نقدپذیری یکی از اصلی‌ترین درس‌هایی است که از این تجارب گرفته بود. ایشان تمام انتقادات حضوری، مکتوب و ... را می‌شنید و می‌پذیرفت که این ویژگی به کشورداری کمک می‌کرد.

دبیرکل حزب رفاه ملت ایران با اشاره به اینکه شهید جمهور با روی خوش انتقادها را می‌پذیرفت، افزود: برخی از رؤسای جمهور خیلی انتقاد پذیر نبودند و تاب و تحمل نقد را نداشتند اما آیت‌الله رئیسی به خوبی نقدها را می‌پذیرفت. نقدها تنها شنیده نمی‌شدند بلکه بر روی مسائل نیز اثرگذار بود.

نعمتی مطرح کرد: با توجه به گرفتاری‌هایی که در کشور وجود دارد، جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد نفر اول اجرایی کشور در بین مردم باشد، چرا که این حضور آلامی بر دردهای مردم است، حتی اگر بسیاری از مشکلات حل نشود. شهید رئیسی حضور فعال در بین مردم داشت و به استان‌ها و شهرستان‌های مختلف سفر می‌کرد که این از ویژگی بارز شخصیتی ایشان بود.

نماینده سابق مجلس دهم گفت: شهید رئیسی پیگیر پروژه‌های مختلف بود، پیگیری‌هایی که به نتیجه می‌رسیدند. بخش عمده برخی از پروژه‌ها در دولت‌های مختلف انجام شده بود اما در انتهای کار متوقف می‌شدند و به نتیجه نمی‌رسید تا مردم بهره‌مند شوند اما آیت الله رئیسی با پیگیری‌های مجدانه کار را به اتمام می‌رساند.

وی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران مصیبت‌ها و مصائب فراوانی را دیده است اما کلام مقام معظم رهبری خطاب به مردم که نگران نباشید نتیجه تجربیات ایشان در طی این سال‌ها است. در زمانی که حضرت امام، ارتحال پیدا کردند بسیاری از مردم در اوج نگرانی بودند ولی با تدابیر درست و همدلی مردم اتفاقی نیفتاد.

نعمتی در پایان خاطرنشان کرد: تحمل این داغ سخت است اما امیدواریم دیگر از این اتفاقات در کشور نیفتد. ملت ایران مردم خوبی هستند، با تمام مشقت‌ها همیشه در صحنه حضور دارند، در مراسم شهدای خدمت، همه اقشار از استاد دانشگاه تا کشاورز و ... همه حضور داشتند، می‌بینیم که مردم همیشه هستند، امید است ما نیز به عنوان خادمان این کشور بتوانیم به این مردم لایق، خدمت کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازسازی ۹۵ درصدی خوابگاههای آسیب‌دیده از جنگ دانشگاه شهید بهشتی
ضرورت تبیین منظومه فکری رهبر شهید برای تقویت ظرفیت‌های نسل جوان
ترامپ به رسانه‌ی حامی خود هم حمله کرد
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است
ترامپ کره جنوبی را بابت عدم مشارکت در جنگ علیه ایران تنبیه کرد
واکنش ترامپ به توافق مکه: خاورمیانه در حال اتحاد است
سردار جوانی: رژیم صهیونیستی در حد و اندازه جنگ با ایران نیست
حماس: با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ در غزه موافقت کردیم
پاسخ منفی رئیس‌جمهور کره جنوبی به درخواست ترامپ درباره ایران
تعویض پرچم حرم امام رضا(ع) همزمان با سوم ربیع الاول +عکس
مراسم بزرگداشت روز جهانی جمعیت +عکس
بازدید وزیر علوم از روند بازسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
پالایشگاه‌ها تاوان خودروهای فرسوده را پس می‌دهند
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top