تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/03/07 - 16:35
کد خبر: 506103

تهران در آستانه خشکسالی است!

تهران در آستانه خشکسالی است!

در حالی که میزان بارش در تهران سالیانه ۲۸۰ میلیمتر است، امسال این میزان به ۱۷۵ میلیمتر رسیده است. البته این خشکسالی فقط برای تهران نیست بلکه استان‌های سمنان، قزوین و خراسان هم در وضعیت کم بارش قرار دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  وجود بارندگی‌ها مطلوب، تهران در آستانه خشکسالی است،» این را مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران محسن اردکانی می‌گوید.منابع آبی استان تهران روزهای بحرانی را پشت سر می‌گذارد و سخنگوی صنعت آب کشور فیروز قاسم‌زاده می‌گوید که تا 16 اردیبهشت، «درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت ۲۶ درصد بوده» و با کاهش ۵ درصدی نسبت به سال آبی گذشته روبرو هستیم.

آب ۲۳ درصد کل کشور در تهران تولید و توزیع می‌شود. از ابتدای سال زراعی یعنی از اول مهر ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین امسال به شکل پهنه‌ای درسطح تهران ۱۲۰ میلیمتر بارش گزارش شده که نسبت به بلند مدت ۳۹ درصد و نسبت به سال قبل چهار درصد کاهش یافته است.تهران در 2 سال گذشته به پنجمین استان خشک تبدیل شده است. به گفته رئیس سازمان بحران شهر تهران با این وضعیت « 40 درصد هم هدر رفت آب داریم.»

در حالی که میزان بارش در تهران سالیانه ۲۸۰ میلیمتر است، امسال این میزان به ۱۷۵ میلیمتر رسیده است. البته این خشکسالی فقط برای تهران نیست بلکه استان‌های سمنان، قزوین و خراسان هم در وضعیت کم بارش قرار دارند.

کارشناسان محیط زیست رضا حسنی نیا می‌گوید که «مشکل کم آبی در تهران نداریم» فقط باید مصرف درست آب در میان مردم جا بیفتد تا هدر رفت صورت نگیرد. در مقابل کارشناس محیط زیست جعفر حمیدیان می‌گوید که تهران در حال خشک شدن است و از این پس شاهد «مشکلات زیست محیطی و فرونشست زمین خواهیم بود.»

به گفته کارشناسان، با بازسازی شبکه فاضلاب می‌توان از کاهش هدر رفت آب جلوگیری کرد. همچنین باید تصفیه‌خانه‌ها ایجاد و کنتورهای خراب تعویض شوند. میزان آب سدهای تهران هم کم شده و باید بودجه‌ای برای انتقال آب برخی از سدها اختصاص یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top