به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از ایرنا، دبیر کل حزب مردم سالاری در پاسخ به اینکه در بیانیه های موسوی اثری از جدا کردن خطش با اصلاح طلبان دیده نمی شود گفت: ما طی بیانیه هایی خط خود را از بیگانگان جدا کردیم و دراین زمینه بسیار صحبت کردیم و به موسوی کار نداریم.
مصاحبه خبرنگاران با رییس حزب مردم سالاری در چارچوب تبلیغات انتخابی مجلس هشتم
عضو فراکسیون اقلیت مجلس افزود: واقعیت این است که هردو طرف باید بتوانند حرف هایشان را بزنند ،تفاهم هایی حاصل شود و روی حداقل ها اشتراکاتی پیدا شود بالاخره هر دو طرف قانون اساسی و نظام را قبول دارند اما در بحث نحوه برخورد یکی می گوید به خودسرها نباید اجازه داد این کارها را بکنند و یکی هم می گوید شما که رهبری را قبول دارید همین را بیشتر بگویید که البته حرف درستی است لذا جمع این دو می تواند اثربخش باشد.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی درباره نقش رهبر معظم انقلاب در مهار بحران تصریح کرد: اصل ایشان است ایشان باید اراده و تدبیرکنند ما در خدمت هستیم.
دبیر کل حزب اصلاحطلب مردم سالاری درباره علت ترک کردن کنگره این حزب از سوی احمد توکلی بیان داشت: یک اشتباهی در ذهن آقای توکلی رخ داد که فکر کرد من گفتم الان می خواهیم بحث های داخلی حزب را مطرح کنیم به همین دلیل کنگره را ترک کرد.
مصطفی کواکبیان در پاسخ به سوالی درباره چگونگی شرکت اصلاح طلبان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اذعان داشت: ما معتقدیم باید اتحاد مجموعه اصلاح طلبان شکل بگیرد، برنامه ریزی شود، مایوس هم نشویم و تنها در چارچوب اجرای قانون اساسی حرکت کنیم.



