تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/09 - 10:50
کد خبر: 506342

در تشییع شهدای خدمت چند نفر مصدوم شدند؟

در تشییع شهدای خدمت چند نفر مصدوم شدند؟

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به امنیت مراسم تشییع آیت‌الله رئیسی و شهدای همراه، گفت: هیچ‌گونه رخداد امنیتی را نداشتیم و با توجه به تجربه‌های قبلی این نوع از مراسم مثل تشییع شهید سلیمانی، شورای تأمین استان‌ها اقدامات خوبی را پیش‌بینی کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «سید مجید میراحمدی» با اشاره امنیت مراسم تشییع پیکرهای شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی، گفت: بعد از این اتفاق ناگوار، ما با مراسم تشییع بسیار متراکم، گسترده و کم‌سابقه‌ای در تهران، تبریز، قم و مشهد مواجه شدیم که جمعیت چند میلیونی پی‌درپی را شاهد بودیم.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اضافه کرد: به لطف خدا هیچ‌گونه رخداد امنیتی را نداشتیم و از نظر ایمنی هم به لطف خدا و تمهیداتی که اندیشیده شده بود و با توجه به تجربه‌های قبلی این نوع از مراسم مثل تشییع شهید سلیمانی، شورای تأمین استان‌ها اقدامات خوبی را پیش‌بینی کردند.

وی با بیان اینکه موضوع ایمنی و سلامت شرکت‌کنندگان در مراسم‌های تشییع هم به نحو مطلوبی انجام شد، خاطرنشان کرد: حدود ۴۰۰ نفر مصدوم سرپایی داشتیم، تعداد انگشت‌شماری از مصدومان به بیمارستان منتقل شدند؛ تنها یک نفر به دلیل ازدحام جمعیت نیاز به احیای قلبی داشت که آن هم انجام شد. ما هیچ‌گونه مشکلی از جهت سلامتی و ایمنی نداشتیم.

میراحمدی تأکید کرد: این حماسه حضور، هم از نظر امنیتی و هم از نظر ایمنی و سلامتی بی‌نظیر و یا کم‌نظیر بود.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی گزارشاتی را داده بودند که بعضی از گروه‌های تروریستی بنای بر اقدامات تروریستی را دارند ولی با هوشیاری و توجهات دستگاه‌های اطلاعاتی و خود مردم عزیز، با هیچ مسأله‌ای مواجه نبودیم ولی در طراحی دشمنان وجود داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top