تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/03/10 - 10:53
کد خبر: 506480

اعتبارنامه تاجگردون رد شد یا تایید؟

اعتبارنامه تاجگردون رد شد یا تایید؟

اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب گچساران در مجلس شورای اسلامی محل جدل بعضیاز نمایندگان در جلسه علنی امروز بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرامرز شاهسواری سخنگوی شعبه ۱۲ مجلس در جلسه علنی امروز گزارش این شعبه را درباره نتیجه بررسی اعتبارنامه منتخبان را قرائت کرد.

بعد از آن قالیباف رئیس مجلس تصویب اعتبارنامه ارجاعی به شعبه ۱۲ از جمله غلامرضا تاجگردون را اعلام کرد.

شاهسواری در پایان قرائت گزارش خود گفت: لازم به ذکر است علی رغم اعتراض به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، در اجرای ماده ۲۸ آیین نامه موارد مورد اعتراض از شورای نگهبان استعلام شد که با توجه به اعلام نظر شورای نگهبان مبنی بر رسیدگی به موضوع مورد اعتراض و حادث نشدن بعد از موارد بعد از اعلام صحت انتخابات این اعتبارنامه مورد تایید قرار گرفت.

دیروز مالک شریعتی از اعتراض خود به همراه ۶ نماینده دیگر به اعتبارنامه تاجگردون خبر داده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top